Balkong - Helt nyrenoverad - Perfekt planerad - Ljus

Norrtullsgatan 30, 2tr, Vasastan, Stockholm

Pris & Avgift

3 900 000 kr
2 488 kr / mån
Visa bud
  • 3 900 000 kr Av budgivare 2, 2019-03-05 13:55:00
  • 3 750 000 kr Av budgivare 1, 2019-03-04 10:33:00

Storlek

2 rum och kök
Boarea 45 m²

Såld

Denna bostad är såld
Välkomna till denna moderna och helt nyrenoverade lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt! De ljusa, luftiga ytorna i kombination med en stilren inredning och nyrenoverad fräschör gör detta till en exceptionellt attraktiv bostad. Detaljer som stora fönsterpartier, balkong och hög standard ger en trivsam atmosfär. Vardagsrummet är ett inbjudande sällskapsrum med utgång till balkongen. Köket är helt nytt med moderna vitvaror och köksluckor i sober grå kulör. Sovrummet rymmer dubbelsäng och garderober finns för god förvaring. Lyxigt badrum klätt i kakel och klinker samt duschvägg i glas. Designen är stilrent modern. Här bor du med ett perfekt läge - mitt i pulsen nära Odenplan och city. Samtidigt har du nära till naturens lugn då Vanadislunden och Hagaparken finns en kort promenad bort. Suveräna kommunikationer med T-bana, buss eller nya Citybanan som tar dig snabbt var du vill i staden! Lägenheten säljs på uppdrag av brf Getingen 6 så köpeskillingen går förmånligt till den egna föreningen. Välskött förening med nyligen installerad bergvärme och ljus nyputsad fasad. Välkomna på visning!

Interiör

Inbjudande hall med plats för klädförvaring samt ingång till vardagsrum och badrum. Det finns två garderober och säkerhetsdörr är installerad. Genomgående ljusa kulörer och parkettgolv.

Vardagsrum med stort fönsterparti som ger bra med ljus till lägenheten. Rummet är väldigt öppet vilket gör det lätt att möblera och skapa ett rum att trivas i. Utgång till härlig balkong i perfekt sydvästläge. Även balkongen är helt nyrenoverad med räcken i svart smide.

Stilrent och nytt kök med grå luckor och lådfronter. Generösa arbetsytor och förvaring. Utrustningen inkluderar vidare: fläkt, varmluftsugn, spishäll, integrerad diskmaskin samt även integrerad kyl/ frys.

Sovrum med stort fönster och plats för en ordentlig dubbelsäng. Tre garderober som rymmer det mesta i form av kläder och förvaring.

Lyxigt och stambytt badrum, klätt i kakel och klinker. Dusch med glasdörrar, wc, handdukstork samt tvättställ.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 900 000 kr som utgångspris
Lgh nr
50-20201-1
Rum
2 rum och kök
Boarea
45 m²
Areakälla
Areauppgifter enl. förening & mätning 2019
Balkong
Härlig balkong i sydvästläge!
Avgift
2 488 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd & kabel-tv (basutbud).
Andelstal
0,13855
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
375 kr. Driftskostnaderna inkluderar försäkring 150kr/mån och hushållsel 225kr/mån

Byggnad

Byggår
1939
Uppvärmning
Bergvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiprestanda 243 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Tvättstuga, cykelförråd samt källarförråd. Föreningen har även en stor gård med utemöbler och grill.

Förening

Namn
Brf Getingen 6
Allmänt:
Föreningen bildades 2007 och består av 112 st lägenheter fördelade på två byggnader, varav 10 lägenheter är bostadshyresrätter (dold tillgång). Total lokalyta är 536 kvm. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen godkänner delat ägande, exempelvis förälder tillsammans med barn. Föreningen har inga avgiftsändringar beslutade. Föreningen planerar att genomföra en försäljning av sin råvind. För närvarande slutförs renovering av fasad och balkonger. Fasaden har blivit ljus och balkongerna har fått räcken i svart smide. Detta finansieras via egen kassa.

Utförda renoveringar:
VA-stambyte inkl. badrumsrenovering 2012-2013
Ny energisnål belysning i trapphus samt vind 2012
Byte fjärrvärmeundercentral 2013
Trapphusen målades 2013
Fönster byttes 2014
Nya säkerhetsdörrar 2015
Installation av nya digitala postboxar 2015
Nya stängsel och grindar 2016
Installation av fiber 2017
Installation bergvärme 20018
Försäljning av förråd (råytor) 2018
Fasadrenovering 2018/2019
Balkongrenovering/nybyggnation 2018/2019
Överlåtelseavgift
1 165 kr
Pantsättningsavg.
463 kr
TV
Kabel-Tv via ComHem, grundutbudet ingår i avgiften.
Internet
Fiber från Alltele finns installerat i fastigheten. Gruppanslutning och uppkoppling på hela 1Gb/s, Kostnaden för detta är 150 kr/mån och är en obligatorisk avgift som tillkommer separat på månadsavin.
Parkering
På gatan tillämpas s k boendeparkering, vilket ger tillstånd att parkera kl 09:00-19:00 för 1100 kr/mån, alternativt 75 kr/dygn. Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Övrigt

NÄROMRÅDE
Perfekt läge med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer vid Odenplan, S:t Eriksplan och City. Mycket bra kommunikationer med buss precis utanför porten samt T-bana vid Odenplan. Motions - och natursugna finner även Hagaparkens grönområde samt badplatserna vid Brunnsviken inom nära räckhåll.

INFORMATION:
Presenterade uppgifter är grundad på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

Boarea är angiven till 45m² för denna bostad, arean kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen.

Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.