Modern design - Generös takhöjd - Påkostad - Stor balkong

Klavebacken 23A, Länna, Huddinge

Pris & Avgift

2 890 000 kr
2 772 kr / mån

Storlek

3 rum och kök
Boarea 57,5 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Erbjudande! De två första som tecknar förhandsavtal avseende parhus om 3 rok får köpa för 2 890 000kr istället för listpris 2 990 000kr. Husen byggs av välkända Vårgårdahus vilket medför trygghet och generösa garantier. Välkomna in med er reservation!

Elegant och modernt parhus om 3 rok med perfekt planlösning, här är varje kvadratmeter väl utnyttjad! En fin kombination av stående och liggande panel i färger som harmonierar med omgivande naturtomter och stora fönster som låter ljuset spela över ekparketten. Genomgående hög kvalitet på standardmaterialen, Vedumkök, vitvaror från Siemens, även tvätt/tork och genomgående vattenburen golvvärme. Mycket energisnåla hus med egen värmepump. Detta parhus har läckert ryggåstak med en inre nockhöjd om ca 3,7 meter vilket gör att boendet känns väldigt luftigt. Planlösningen är i ett plan och rymmer kök, vardagsrum med gott om svängrum för möblering, badrum och två sovrum. Vidare finner vi en väl tilltagen balkong utanför sällskapsutrymmena och härliga vyer ut över omgivningarna. Parkeringsplats samt eget förråd hör till varje boende. Tillträde i december 2019. Fasta priser så först till kvarn!
Nyproduktion
Besök projektets hemsida för aktuell försäljningsstatus och mer information.
Till projektsidan

Interiör

För komplett information kring köks- och badrumsinredning samt husets övriga ytskikt läs mer i informationsbladet "Rumsbeskrivning och material" som finns under fliken dokument här ovan.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 890 000 kr fast pris
Lgh nr
4
Rum
3 rum och kök
Boarea
57,5 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt förening/ritning
Balkong
Härlig balkong om 11 kvm, se översiktskarta för väderstreck.
Avgift
2 772 kr/mån. I avgiften ingår sophantering, förråd och parkeringsplats.
Andelstal
7,86
Pantsatt
Nej

Byggnad

Byggår
2019
Uppvärmning
Frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme
Hiss
Nej
Energideklaration
Beräknad energiprestanda för uppvärmning är enligt husleverantören ca 55 kWh/m² år, sen tillkommer förbrukning för egen hushållsel.

Så utöver månadsavgiften tillkommer för varje bostadsrättshavare att betala uppvärmning, hushållsel, hemförsäkring samt vattenförbrukning. Gällande debitering av vatten så har varje hushåll egen undermätare. Föreningen debiterar efter förbrukning och självkostnad för föreningen. Varje hushåll ansvarar själv för kostnader avseende valt utbud för tv och internet men bostadsrättsföreningen bekostar anslutning till fibernät. För mer info om beräknad förbrukning se föreningens kostnadskalkyl avsnitt 6.2.
Övriga utrymmen:
Det finns förråd och parkeringsplats till varje hushåll samt tillgång till trädgård.

Förening

Namn
Brf Klavehöjden
Allmänt:
Föreningen registrerades hos bolagsverket 2017-04-06 och kommer att bestå av 12 bostadsrätter i form av fyra parhus och fyra studiohus. Dessa kommer preliminärt att stå färdiga för inflyttning från december 2019 för parhusen och från mars 2020 för studiohusen. Eftersom bostäderna är nyproducerade utgår ingen fastighetsavgift för föreningen de första 15 åren. Nybyggnadsstandarden gör även att underhållskostnaderna kan hållas låga under lång tid. Föreningen innehar marken med äganderätt. Juridisk person kan beviljas medlemskap i föreningen dock max fyra lägenheter. Alla medlemmar har rätt att uthyra sin lägenhet i andra hand. Varje boende får en egen värmepump, vilket gör att man smidigt kan styra sina egna uppvärmningskostnader. Värmepumpen installeras med vattenburen golvvärme på samtliga våningsplan i parhusen och i studiohusen (ej loft).

GARANTI:
Vårgårdahus lämnar hela 10-års garanti gällande byggfel på parhusen/studiohusen, gällande vitvaror samt värmepump gäller respektive fabrikants garanti.

SÄLJPROCESS:
Parhusen och studiohusen, inklusive uteplats vars mark tillhör bostadsrätten och markeras på karta, säljs till fast pris vilket betyder att det inte förekommer budgivning. Den köpare som först bestämmer sig får köpa bostaden till det utannonserade priset. Det är först till kvarn som gäller! Nästa steg är att teckna förhandsavtal, då också förskottsinsatsen om 10% erläggs inom 1 vecka efter tecknat avtal. Slutbetalningen om 90% betalas sedan via faktura till anvisat konto senast tillträdesdagen, dvs när parhusen/studiohusen är färdigbyggda, slutbesiktade och inflyttningsklara.
TV
Till varje lägenhet kommer fiber internetanslutning finnas. Varje bostadsrättshavare ombesörjer själv abonnemang för TV och internet.
Parkering
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Övrigt

De flesta platser kring Stockholm förknippas med gamla vikingar och deras vida handel ute i världen. Det handlar förstås om att orterna ligger nära vattnet. Så är fallet med Länna, som långsamt vuxit fram några hundra meter från Drevviken, en insjö som för mycket länge sedan hade havskontakt. Själva området ägdes från 1600-talet av klassiska släkter som de la Gardie och Rosenhane för att så småningom, vid förra sekelskiftet, tas över av köpmannaadeln. Just Klavebacken och dess omgivningar var en kort period på 40-talet tänkt som sommarstugeområde. Men det tog sig inte riktigt. De senaste fem-tio åren har här vuxit fram en modern liten villastad som fint tar vid där de äldre husen slutar nedanför den skogbeklädda höjden. Känns ombonat uppe vid återvändsgatan på Klavebacken men absolut allt finns i närheten - buss 830/831 till Farsta C och knappt två kilometer till pendelstationen med tjugo minuter in till Stockholms central. Det är cykelavstånd till Lännabadet och andra, mer privata badplatser samt Drevvikens naturreservat med plats för ett rikt friluftsliv och motion. I Länna köpcentrum finns alla upptänkliga sorters större affärer med det mesta man behöver och åt andra hållet, ännu närmare, Willys, elbutik, möbelaffär med mera. Apotek, systembolag, en välsorterad ICA-butik och annan service finns vid pendeltågsstationen i Skogås. Alldeles när man åker in i området ligger den helt nyöppnade Engelska skolan, med årskurs 4-9 och förskola finns även det nära. Gymnasium och andra grundskolor ligger vid Skogås centrum, där man också hittar racketcenter med bl a padel, innebandy och gym. Kort sagt, det mesta finns ett längre stenkast utanför dörren - men när du kommer hem råder lugnet.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan