Mot gård - Balkong - Högt läge - Perfekt planerad

Katrinebergsbacken 24, 6tr, Liljeholmen, Stockholm

Pris & Avgift

3 020 000 kr
3 296 kr / mån
Visa bud
  • 3 020 000 kr Av budgivare 2, 2018-09-05 15:22:53
  • 2 995 000 kr Av budgivare 1, 2018-08-23 17:16:18

Storlek

2 rum och kök
Boarea 53 m²

Såld

Denna bostad är såld
Välkomna till attraktiva Liljeholmsberget och denna perfekt planerade lägenhet! Belägen på sjätte våningen bjuder den på ett ogenerat läge och härlig utsikt. Att boendet dessutom överraskar med smarta lösningar och stor balkong gör den till ett rent nöje att presentera. Den genomtänkta planlösningen tar tillvara varenda kvadratmeter och skapar trevliga ytor att umgås på. Vardagsrummet är ett formidabelt sällskapsrum med stort fönster och utgång till balkong med kvällssol. Lägenheten inkluderar vidare ett bra sovrum, helkaklat badrum, inbjudande hall samt ett ordentligt kök med matplats. Detta är verkligen ett boende utöver det vanliga, här finns faciliteter som pool, bastu, och varmgarage för att nämna några. Här bor du med ett perfekt läge - nära Södermalm och City, samt till lockande restauranger, gallerior och butiker. Samtidigt har du nära till naturens lugn då Mälaren, Trekanten och motionsslingor finns direkt runt hörnet. Helt suveräna kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Välkomna på visning!

Interiör

Möblerbar hall med parkettgolv, säkerhetsdörr samt ljusa väggar. Tre garderober för förvaring. Ingång till badrum samt kök.

Vardagsrum med ekparkett, spröjsade fönster och ljusa väggar. Stor balkong med kvällssol och utsikt över takåsarna samt innergården. Gott om plats för matdel eller loungemöbler

Kök med goda arbetsytor och rejäl matplats. Utrustningen inkluderar spishäll, ugn, kyl/frys samt fläkt. Bänkskiva i stilren mörk laminat/rostritt och klassiskt vitt kakel ovan.

Sovrum med ekparkett och stort fönster. Plats för garderober samt ordentlig säng.

Rymligt badrum med ljusa helkaklade väggar och klinkergolv. Gott om plats och det finns toalett, tvättställ, vattenburen golvvärme, tvättmaskin samt badkar.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 020 000 kr som utgångspris
Lgh nr
568
Rum
2 rum och kök
Boarea
53 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Balkong i nordväst dvs kvällssol
Avgift
3 296 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, källarförråd, bredband (500-1000 Mbit/s) & kabel-tv.
Andelstal
0,297
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
400 kr. Driftskostnaderna inkluderar försäkring 175kr/mån och hushållsel 225kr/mån. Dessa kostnader varierar utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
1993-1996
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiprestanda 129 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Det finns tvättstugor, grovtvättstuga, jet-stream pool, bastu, soprum, cykelrum, barnvagnsrum samt trädgård med grill och utemöbler. I föreningen finns det även två uthyrningslägenheter, en gemensamhetslokal samt en tvåspråkig förskola (svenska och engelska).

Förening

Namn
Brf Liljeholmsberget
Allmänt:
Föreningens hus byggdes 1993-1995 och består av 265 lägenheter och 4 lokaler. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger byggnader och innehar tomträtten till fastigheten Lilla Katrineberg 3 i Stockholms stad. Dessutom äger föreningen gemensamhetsanläggningar som vägar och varmgarage tillsammans med Lilla Katrineberg 4. Fastigheten omfattar tio trapphusadresser: Katrinebergsbacken 16-32 samt 36. Ekonomisk förvaltning sköts av Agenta förvaltning och fatighetsskötsel samt tillsyn sköts av Rubin Facilitetsservice. Juridisk person godkännes inte som medlem i föreningen. Tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare ingår i månadsavgiften. Underhåll och reparationer sker enligt särskild plan. Trappstädning utförs av städfirma. Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsändring, avgiften sänktes senast 3 % vid årsskiftet. Föreningen har upprättat en undergållsplan för att översiktligt kunna planera kommande underhåll, se årsredovisningen för mer info. Föreningen ser nu över garagehissen och golvet i kallgaraget.
Överlåtelseavgift
1 138 kr
Pantsättningsavg.
455 kr
TV
Kabel-tv ingår i avgiften till föreningen. Leverantör är Bredbandsbolaget som för varje lägenhet tillhandahåller en HD-box.
Internet
Bredband och fast telefoni (abonnemang) ingår i avgiften till föreningen. Leverantör är Ownit. Internetuppkoppling med kabelanslutning ger 500-1000 Mbit/s för både ned- och uppladdning. Vid trådlös anslutning blir hastigheten väsentligt lägre; hur mycket lägre varierar från lägenhet till lägenhet.
Parkering
Det finns platser i varmgarage 1050 kr/mån och i kallgarage 920kr/mån. MC i kallgarage 150 kr/mån. MC i varmgarage 200 kr/mån. Styrelsen hanterar önskemål om garageplats.

Övrigt

Vid innerstadens sydvästra infart ligger Liljeholmen. Stadsdelen är uppkallad efter en famös krog med anor från 1600-talet. Hit kom bland andra Lasse Lucidor och Bellman som båda har diktat om livade upplevelser på Liljeholmens värdshus och i trakterna runt omkring. Här har man nöjet att bo intill ett av Stockholmarnas favoritstråk, nämligen det längs Mälarens strand. Här kan man flanera utmed strandpromenaden ända till Mälarhöjden. På somrarna kan man doppa sig vid solbryggorna eller ta en picknick vid strandkanten. Hela området är en lika vacker som stillsam oas. Här har du promenadavstånd till Södermalm och trendiga Hornstull. Utmärkta kommunikationer i form av T-bana, tvärbana, pendeltåg och bussar. På Liljeholmstorget och "Kajen" finns idag ett stort utbud av service, caféer och restauranger. Ett ytterligare stort plus är den nybyggda gallerian med ett 90-tal butiker som erbjuder utmärkt shopping. Hela Liljeholmen är verkligen modernt, snyggt och har ett suveränt läge - bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om ett centralt samt sjönära boende!

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.