Sjönära - Ljus - Hög standard - Perfekt läge

Winborgs väg 17, 2tr, Järla Sjö, Nacka

Pris & Avgift

2 750 000 kr
3 034 kr / mån

Storlek

2 rum och kök
Boarea 52 m²

Såld

Denna bostad är såld
Med ett idylliskt läge i attraktiva kvarter, hittas denna unika lägenhet som verkligen har allt du kan önska! Att boendet dessutom överraskar med smarta lösningar, fransk balkong och hög standard gör den till ett rent nöje att presentera. Den perfekta planlösningen tar tillvara varenda kvadratmeter och skapar trevliga ytor att umgås på. Detta är platsen för dig som har höga krav på ditt boende och som inte vill kompromissa, varken med din livskvalitet eller detaljer. Lägenheten andas hög kvalitet och husets utformning har ägnats stor omsorg. Vardagsrummet är ett formidabelt sällskapsrum med stora fönsterpartier samt social och öppen planlösning. Stilrent kök med matplats och välutrustad maskinpark. Lägenheten rymmer vidare ett ordentligt sovrum samt hall med god förvaring. Lyxigt badrum som är utrustat med kombimaskin tvätt/tork. Att bo granne med Järlasjö inbjuder till sköna bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Direkt närhet till service, butiker och restauranger. Suveräna kommunikationer tar dig snabbt vart du vill i staden!

Interiör

Välkomnande entré med säkerhetsdörr, ljusa kulörer och genomgående mattlackat parkettgolv. Plats för avhängning samt två garderober.

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Vackert parkettgolv och vitmålade väggar samt fönsterbänk i sten. Franskt fönster med dubbeldörrar.

Välutrustat kök med stilrena ljusgrå köksluckor. Bra förvaring och goda arbetsytor. Påkostade vitvaror från välkända Siemens i sober vit design. Utrustningen inkluderar: induktionshäll, ugn, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Plats för matbord.

Sovrum med ekparkett, ljusa kulörer samt stort fönster. Plats för dubbelsäng och diverse möblering. Garderob med skjutdörrar finns för kläder etc.

Lyxigt badrum i högsta klass. Det är gott om plats och det finns tvättställ, spegelskåp, komfortgolvvärme, toalett och dusch. Lägenheten är även utrustad med arbetsbänk, överskåp och tvättutrustning i form av kombimaskin tvätt/tork.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 750 000 kr som utgångspris
Lgh nr
8-1202
Rum
2 rum och kök
Boarea
52 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Franska fönster med helglasade dubbeldörrar!
Avgift
3 034 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten..
Andelstal
0,4039
Årsavgiftsandel
0,4
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
375 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 175 kr/mån och hushållsström 200 kr/mån. Dessa kostnader kan variera utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
2017-2019
Uppvärmning
Vattenburen uppvärmning via radiatorer
Hiss
Ja
Energideklaration
Aktuell lägenhet är nyproduktion så energideklaration är ej ännu upprättad av föreningen.
Övriga utrymmen:
I Turbinhallens södra del finns tillgång till spa med bubbelbad samt ett mindre gym. Gårdsytor iordningsställs med plattbeläggning, krattad betong, gräsmatta, gångytor, blommor, träd och buskar. Cykelförråd på entréplan samt cykelställ på gården. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd. Lägenhetsförråd av nätväggar i källaren.

Förening

Namn
Brf Turbinhallen
Allmänt:
Föreningen äger marken och består av 205 bostadsrätter och 2 lokaler. Föreningen består av fyra byggnader; Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Antal våningsplan är 2-4 och det är totalt 14 uppgångar. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen byggs delvis i befintlig fastighet. De 8 gårdshusen är nyproducerade radhus inne på gården. Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsändring. Turbinhallen är medlem
i Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i
området. Samfälligheten har även fiskerätt i järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.

För mer info om föreningen se Ekonomisk plan under fliken "Dokument"
Överlåtelseavgift
1 138 kr
Pantsättningsavg.
455 kr
Internet
Föreningen är ansluten till TV och bredband. Ett obligatorisk tillägg om 180 kr/mån tillkommer för detta på månadsavin.
Parkering
Föreningen har 120 garageplatser i två plan som går att hyra för 1 400 kr/mån. Liten plats kostar 950 kr/mån. Separat kö.

Övrigt

JÄRLA SJÖ /NACKA
Nacka kommun ligger strax öster om Stockholm, ett stenkast från både Södermalm och södra Djurgården. Kommunen har som slogan "Där storstad och skärgård möts", något som väl stämmer in. Nya bostadsområden skapas alltjämt, som vid Nacka Forum, Järla sjö, Kvarnholmen och Saltsjö kvarn, och befolkningen beräknas öka markant de kommande tio åren. Just Järla Sjö är ett bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Överallt är det nära till naturen i Nacka. Det finns flera stora naturreservat i området, bl a Nackareservatet, Ekoberget och Skogsö. Här finns både sjöar och havsvikar såväl som djupa, bergiga skogar och gröna öar i skärgården. Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station och tåg från Saltsjö-Järla till Slussen. Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter. I närområdet finns flera stora köpcentrum, som Nacka Forum och Sickla centrum

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.