Balkong - Modern arkitektur - Gårdsläge

Kabelverksgatan 3, 1tr, Älvsjöstaden, Stockholm

Pris & Avgift

2 795 000 kr
3 046 kr / mån

Storlek

2 rum och kök
Boarea 50 m²

Såld

Denna bostad är såld
Välkomna till denna moderna och helt nyproducerade lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt! Lägenheten andas hög kvalitet och husets utformning har ägnats stor omsorg. Bostaden är välplanerad och har ett mycket fördelaktigt läge mot innergården. Vardagsrummet är ett inbjudande sällskapsrum med stora fönster, öppen planlösning och utgång till balkong i sydväst. Köket är stilrent med välutrustad maskinpark och plats för ordentligt matbord. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring. Lyxigt badrum med kakel och klinker i neutrala kulörer. Badrummet är även utrustat med kombimaskin tvätt/tork från Siemens. Här bor du nära naturen, men ändå med oslagbara kommunikationer som tar dig snabbt var du vill i staden! Till Älvsjö torg/station promenerar man på endast ett par minuter. Därifrån tar det i sin tur ca 10 minuter till T-centralen. Välkomna på visning!

Interiör

Välkomnande entré och hall med god förvaring. Hallen går i ljusa kulörer, har garderobsvägg med Elfa-inredning och spegelglas. Genomgående vackert parkettgolv och hallen har säkerhetsdörr installerad.

Vardagsrummet är väldigt öppet och har stora fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Den stora balkongen fungerar som ett extra rum sommartid och gör lägenheten mer flexibel med matdel samt solplats. Balkongen har perfekt sydvästläge.

Välutrustat kök från Vedum med smakfull inredning. Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustning som finns är induktionshäll, ugn, kyl, frys, diskmaskin och fläkt från Franke. Alla vitvaror är från välkända Siemens och Bosch. Stilfullt vitt kakel ovan arbetsbänk i antracit. Plats för ordentligt matbord.

Rogivande sovrum mot innergård. Plats för rejäl dubbelsäng eller diverse möblering. Generös garderobsvägg med Elfa-inredning som rymmer det mesta. Parkettgolv och stort fönsterparti.

Helkaklat badrum i högsta klass. Det är gott om plats och det finns tvättställ, toalett, dusch och handdukstork. Badrummet är även utrustat med tvätt- torkutrustning i form av kombimaskin från Siemens. Praktisk arbetsbänk och överskåp.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 795 000 kr som utgångspris
Lgh nr
41102
Rum
2 rum och kök
Boarea
50 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Stor balkong i sydväst!
Avgift
3 046 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten & källarförråd.
Andelstal
0,5449
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
524 kr. Driftkostnaderna inkluderar försäkring 200 kr/mån, hushållsel 250 kr/mån och varmvatten 74 kr/mån (förbrukning av varmvatten mäts och debiteras efter faktisk förbrukning). Dessa kostnader kan variera utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
2017/2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiklass B, energiprestanda 55 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Det finns lägenhetsförråd, barnvagnsrum, cykelförråd, miljörum och på gården finns nedkast för hushållssopor.

Förening

Namn
Brf Entrékvarteret
Allmänt:
Föreningen består av 135 bostadsrätter och tre lokaler. Entrékvarteret blir en byggnad uppdelad i 7 trapphus som varierar från 4 till 8 våningar höga med ett sluttande tak som följer med i nivåskillnaderna. Uttrycket blir både kraftfullt och följsamt. Byggnaden får en svängande form som är ritad av arkitekten Pär-Åke Wiberg, Varg Arkitekter.
Överlåtelseavgift
1 138 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
455 kr
TV
TV/bredband via Telia Triple-play innehållande IP-telefoni, bredband och tv-kanaler. Tillkommer på månadsavin som en obligatorisk avgift om 220kr/mån
Parkering
Boendeparkering på gatorna i närområdet samt föreningen har 50 garageplatser (1100kr/mån) och 31parkeringsplatser (600kr/mån).

Övrigt

Älvsjö ingår i Stockholms kommun. Här finns stadsdelar som Långbro, Långsjö, Solberga, Örby Slott och Älvsjö villastad. Från Stockholm City tar det tio minuter med pendeltåg till Älvsjö station. Älvsjö har varit befolkat ända sedan 1100-talet. Då byggdes Brännkyrka kyrka, en av de äldsta byggnaderna i Stockholm. På 1500-och 1600-talet fanns här flera stora sätesgårdar som Långbro, Älvsjö och Örby slott som givit namn till respektive stadsdel. Älvsjö villastad började byggas 1908. Det är charmiga kvarter med vackra trähus på relativt stora tomter. Här omges bostäderna av lysande grönska och praktfulla träd. I området finns många goda exempel på de arkitektoniska ideal som rådde i början av seklet. Älvsjö strategiska och perfekta läge gör att många vill bosätta sig just här. Detta bidrar till att statsdelen förtätas med projektet "Älvsjöstaden", 1600 nya, moderna lägenheter. Öster om Älvsjö station ligger Stockholmsmässan, Nordens största mäss- och kongressanläggning. Här har de flesta stockholmare nog varit någon gång och inspirerats av moderna möbler, mumsig mat eller maffiga motorfordon. Här hålls varje år drygt sjuttio mässor och tusentalet konferenser och seminarier. Älvjsjö har också nära till vacker natur, Långsjöbadet, Långbro park samt motionsspår.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.