Perfekt planerad - Ljus - Välskött brf - Låg avgift

Norrtullsgatan 32, 2tr, Vasastan, Stockholm

Pris & Avgift

2 575 000 kr
1 812 kr / mån

Storlek

1 rum och kök
Boarea 33 m²

Visningar

Mån 22 april 13:00-13:45
Öppen visning - Välkommen!
Alla visningar
  • 22 april 13:00-13:45
    Öppen visning - Välkommen!
  • 23 april 18:30-19:00
    Öppen visning - Välkommen!
I Vasastans attraktiva kvarter finner vi denna ljusa lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Detta är verkligen en första klassens bostad när det gäller bekvämlighet såväl som funktion. Interiören är sober med ljusa ytor och luftig takhöjd. Vardagsrummet är ett inbjudande sällskapsrum med stort fönsterparti som ger mycket ljus. Rummet rymmer både soffhörna samt ordentlig säng. Köket har goda arbetsytor, perfekt för den som gillar att laga mat. Här går köksinredningen i vitt och det finns plats för matbord. Vidare finner du ett stambytt och fräscht badrum samt en hall med bra förvaring. Här bor du med ett perfekt läge - mitt i pulsen nära Odenplan och City. Samtidigt har du nära till naturens lugn då Vanadislunden och Hagaparken finns en kort promenad bort med möjlighet till diverse aktiviteter såsom tennis, kajak och vintertid långfärdsskridskor. Suveräna kommunikationer med T-bana, buss eller nya Citybanan som tar dig snabbt var du vill i staden.

Interiör

Inbjudande hall med bra avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i tre garderober. Genomgående ljusa kulörer och fint golv i hela lägenheten.
Ingång till kök, vardagsrum och badrum. Säkerhetsdörr är installerad.

Härligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger bra med ljus. Rummet är väldigt öppet vilket gör det lätt att möblera och skapa ett rum att trivas i.

Ordentligt kök med vita luckor och lådfronter. Arbetsbänk i rostfritt och klassiskt vitt kakel ovanför. Plats för matbord och stolar. Utrustningen inkluderar ugn, spis samt kyl/frys.

Lyxigt renoverat och stambytt badrum från 2013 med klinker på golv samt kakel på vägg. Det finns dusch, wc, handdukstork, tvättställ samt spegelskåp.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 575 000 kr som utgångspris
Lgh nr
201071
Rum
1 rum och kök
Boarea
33 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift
1 812 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, källarförråd & kabel-tv (basutbud).
Andelstal
1,016
Årsavgiftsandel
0,84
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
375 kr. Driftskostnaderna inkluderar försäkring 175kr/mån och hushållsel 200kr/mån

Byggnad

Byggår
1939
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiprestanda 243 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Det finns tvättstuga, cykelförråd samt källar- och vindsförråd. Föreningen har även en innergård med utemöbler och grill.

Förening

Namn
Brf Getingen 6
Allmänt:
Föreningen bildades 2007 och består av 112 st lägenheter fördelade på två byggnader, varav 10 lägenheter är bostadshyresrätter (dold tillgång). Total lokalyta är 536 kvm. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen godkänner delat ägande, exempelvis förälder tillsammans med barn. Föreningen har inga avgiftsändringar beslutade. Föreningen planerar att genomföra en försäljning av sin råvind. Föreningen har precis slutfört en renovering av fasad och balkonger. Fasaden har blivit ljus och balkongerna har fått räcken i svart smide. Detta finansierades via egen kassa.

Utförda renoveringar:
VA-stambyte inkl. badrumsrenovering 2012-2013
Ny energisnål belysning i trapphus samt vind 2012
Byte fjärrvärmeundercentral 2013
Trapphusen målades 2013
Fönster byttes 2014
Nya säkerhetsdörrar 2015
Installation av nya digitala postboxar 2015
Nya stängsel och grindar 2016
Installation av fiber 2017
Installation bergvärme 2018
Försäljning av förråd (råytor) 2018
Fasadrenovering 2018/2019
Balkongrenovering/nybyggnation 2018/2019
Överlåtelseavgift
1 138 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
455 kr
TV
Kabel-Tv via ComHem, grundutbudet ingår i avgiften.
Internet
Fiber från Alltele är installerat i fastigheten. Gruppanslutning och uppkoppling på hela 1Gb/s. Kostnaden för detta är 150 kr/mån och är en obligatorisk avgift som tillkommer separat på månadsavin.
Parkering
På gatan tillämpas s k boendeparkering, vilket ger tillstånd att parkera kl 09:00-19:00 för 1100 kr/mån, alternativt 75 kr/dygn. Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Övrigt

NÄROMRÅDE
Perfekt läge med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer vid Odenplan, S:t Eriksplan och City. Mycket bra kommunikationer med buss precis utanför porten, nya Citybanan samt T-bana vid Odenplan. Motions - och natursugna finner även Hagaparkens grönområde samt badplatserna vid Brunnsviken inom nära räckhåll.

INFORMATION:
Presenterade uppgifter är grundad på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

Visningar

  • Mån 22 april 13:00-13:45
  • Tis 23 april 18:30-19:00

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan