Enorm balkong - Söderläge - Påkostad - Modern arkitektur

Siloplatsen 4, Kvarnholmen, Nacka

Pris & Avgift

5 325 000 kr
3 740 kr / mån

Storlek

3 rum och kök
Boarea 68 m²

Såld

Denna bostad är såld
Välkommen till en uppvisning i modern arkitektur - ett luftigt och elegant hem med generösa fönster, enorm balkong och påkostad interiör. Det här är verkligen bostaden för dig som har höga krav och som inte vill kompromissa! Genomgående hög standard, vackra detaljer och lägenhetens utformning har ägnats stor omsorg. Den underbara balkongen är verkligen ett extra rum sommartid, ställ bara upp dörren och ät alla måltider ute i soligt söderläge. Med sitt höga läge är det vidsträckt utsikt över närområdet och vackra Svindersviken. Bostadens hjärta är det välutrustade köket. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror, arbetsbänk i läcker grå kompositsten och öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten rymmer vidare två sovrum och hall med gott om förvaringsutrymmen. Det lyxiga badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Kvarnholmen har ett attraktivt läge vid Stockholms inlopp med utsikt mot staden, Djurgården och skärgården. Goda kommunikationer med buss till Slussen under kvarten och med bil går det förstås ännu snabbare. Pendelbåten når Nybrokajen på omkring 20 minuter. Välkomna på visning!

Interiör

Inbjudande entré med god förvaring, vitmålade väggar och mörkgrå klinker. Skjutdörrsgarderob för god förvaring. Skjutdörrarna har fyllning av spegelglas och "betong".

Vardagsrummet är väldigt öppet med stora fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Vitmålade väggar samt golv från Tarkett, Shade Ek, evening grey. Den stora balkongen har perfekt söderläge och har plats för matdel, solplats och loungemöbler.

Stilrent kök från Vedum med vita köksluckor. Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustning som finns är induktionshäll, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt inbyggnadsugn. Samtliga vitvaror från välkända Siemens i rostfritt utförande. Inbyggd spiskåpa från Franke. Lyxig arbetsbänk av kompositsten med planlimmad diskho. Köksblandare från Tapwell och stänkskydd cement silver.

Två generösa sovrum med plats för dubbelsäng eller diverse möblering. Sovrummen har kulörer och golv likt ovan. Garderob från Vedum i sovrummet med utgång mot balkongen och skjutdörrsgarderob med melaminfyllning "betong" i det andra.

Helkaklat badrum i högsta klass. Det är gott om plats och det finns Duschvägg från IDO med klarglas, tvättställspaket Vedum, tvättställsblandare Tapwell, takduschpaket TVM 7200-160 edition 2, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vit arbetsbänk i laminat med rak kant och förvaringsskåp från Vedum. Elektrisk golvvärme och ledbelysning i tak samt spegelnisch.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
5 325 000 kr som utgångspris
Lgh nr
22004
Rum
3 rum och kök
Boarea
68 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Fantastisk balkong om ca 18m² i perfekt söderläge! Vidsträckt utsikt över närområdet och vackra Svindersviken.
Avgift
3 740 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd, digital TV, IP-telefoni och bredband.
Andelstal
0,70335
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
425 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 175 kr/mån och hushållsström 250 kr/mån. Dessa kostnader kan variera utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
2017/2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Nyproduktion så ej aktuellt.
Övriga utrymmen:
Det finns cykelrum, lägenhetsförråd, källsortering och barnvagnsrum. Föreningen kommer även högst upp i tornet att ha en inglasad lounge med bastu och relax för alla medlemmar. Relaxavdelningen kommer att ha panaoramautsikt över Stockholms inlopp och stad.

Förening

Namn
Brf Silouette
Allmänt:
Föreningen består av tre punkthus med tre trappuppgångar om totalt 130 lägenheter. Det finns 111 garageplatser som ingår i en gemensamhetsanläggning. Uppvärmning sker via fjärrvärme och med vattenburet system. Utöver bostäder kommer brf Silouette att inrymma garage i tre plan, cykelrum, lägenhetsförråd, källsortering och barnvagnsrum. Föreningen kommer även högst upp i tornet att ha en inglasad lounge med bastu och relax för alla medlemmar.
TV
Föreningen är ansluten till Telia Triple Play, ingår i avgiften.
Parkering
Det kommer att finnas garage i tre plan med 111 platser. Kostnad 1150 kr/mån, platser finns ledigt. Hiss går bekvämt från garaget och rakt upp till lägenhetens våningsplan.

Info om övrig parkering på Kvarnholmen:
http://www.kvarnholmen.com/nyheter/nytt-om-parkering-pa-kvarnholmen/

Övrigt

NÄROMRÅDET:
Kvarnholmen har ett centralt läge vid Stockholms inlopp med utsikt mot staden, Djurgården och skärgården. Vattenläget kommer även att tas till vara med den planerande småbåtshamnen vid Svindersviken. Öster om Stockholm Lighthouse breder ett lummigt grönområde ut sig med naturupplevelser, promenadstråk och lekparker. På Kvarnholmen finns det gott om kommunikationsmöjligheter. Bussen tar dig till Slussen under kvarten och med bil går det förstås ännu snabbare. Pendelbåten når Nybrokajen på omkring 20 minuter. På det nya Kvarnholmen blir den gamla spisbrödsfabriken närservicens hjärta. Lokalerna byggs om för att rymma närservice, livsmedelsaffärer och vård. På Kvarnholmen växer ett område fram med restauranger kring kajkanten, service och skola. Via den nya Svindersviksbron som förenar Kvarnholmen med centrala Nacka tar du dig till Nacka Forum på några minuter. I "Stockholm Lighthouse" bor du inte bara i en bostad utöver det vanliga utan i ett landmärke vid Stockholms inlopp. Huset med sin spännande karaktär och moderna arkitektur förmedlar en del av framtiden för området men återspeglar också dess historia. Du befinner dig på Kvarnholmen, stadsdelen på gränsen mellan Stockholm och Nacka. Här erbjuds du både frihet och möjlighet i stadsnära skärgårdsmiljö.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.