Exklusiv interiör - Stor inglasad balkong - Perfekt planerad

Johan Skyttes väg 380, 1tr, Långbro Park, Stockholm

Pris & Avgift

4 995 000 kr
4 920 kr / mån
Visa bud
  • 4 995 000 kr Av budgivare 1, 2018-01-04 13:44:00

Storlek

4 rum och kök
Boarea 98 m²

Såld

Denna bostad är såld
Välkommen till en uppvisning i modern arkitektur - ett luftigt och elegant hem med stora fönster, balkong och påkostad interiör. Det är i vackra Långbro Park som vi hittar denna spatiösa och perfekt planerade fyra. Detta är ett riktigt drömhem med stilfull inredning och stora, öppna ytor för trivsamt umgänge med släkt och vänner. Den stora inglasade balkongen är ett extra rum sommartid med plats för både matbord och loungemöbler, ställ bara upp dörren och ät alla måltider ute. Bostadens hjärta är det påkostade köket. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror och generösa arbetsytor. Våningen rymmer vidare tre fina sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Det lyxiga badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Även praktisk gäst wc finns i anslutning till hallen. Lägenheten har ett utmärkt läge, lugnt och barnvänligt nära naturen och till angränsande Parkmiljö. Goda kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden.

Interiör

Välkomnande entré med golv av grå klinkers och vitmålade väggar. Praktisk och flexibel förvaring bakom skjutdörrar. Rymlig klädkammare i anslutning till entrén.

Gäst wc helkaklat i vitt med grått klinkergolv. Utrustningen inkluderar tvättställ och toalett.

Vardagsrummet är väldigt öppet och har stora fönsterpartier som ger bra med ljus till lägenheten. Just denna öppenhet kombinerat med ljus och grönska gör detta boende till något att verkligen trivas i. Den stora inglasade balkongen fungerar som ett extra rum sommartid och gör lägenheten mer flexibel med matdel samt loungedel. Grå heltäckande matta ingår i köpet.

Påkostat och fullutrustat kök med vita köksluckor och rostfria beslag. Plats för ordentligt matbord vid fönster. Mycket bra arbetsytor och förvaring. Läckert designkakel ovan arbetsbänk av svart laminat, högblank. Utrustningen inkluderar induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin, fläkt samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror från välkända Siemens i rostfritt/svart utförande. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Tre bra sovrum varav ett större med utgång till balkongen. Det större sovrummet har generös skjutdörrsgarderob med skåpsinredning. I anslutning till sovrummen finns ytterligare en klädkammare.

Lyxigt helkaklat badrum i vitt och med grått klinkergolv. Tvättställskommod, spegel med belysning, wc, komfortvärme, badkar och duschvägg. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande svart matt bänkskiva och vita väggskåp.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
4 995 000 kr som utgångspris
Lgh nr
21103-001
Rum
4 rum och kök
Boarea
98 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Stor inglasad balkong om ca 12m²
Avgift
4 920 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten & källarförråd.
Andelstal
1,34546
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
658 kr. Driftkostnaderna inkluderar försäkring 200kr/mån, varmvatten 83kr/mån och hushållsström 375kr/mån. Dessa kostnader kan variera utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiklass B, energiprestanda 58 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Det finns cykelrum, styrelserum, barnvagnsrum, källsorteringsrum och förråd. Postboxar finns i varje entré.

Förening

Namn
BRF Pyramidalmen
Allmänt:
Föreningen bildades 2012 och är en "äkta" brf som innefattar totalt 84 bostadsrättslägenheter. Föreningen förvaltas ekonomisk & tekniskt via Storholmen förvaltning AB. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 procent, samt i förevarande fall en pantförskrivningsavgift om 1 procent av aktuellt prisbasbelopp. Föreningen godkänner fysisk person som bosätter sig i föreningen. Juridiska personer godkänns ej som köpare. Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsändring eller större renovering av fastigheten. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningen har tecknat en tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare i försäkringsbolaget Trygg Hansa för samtliga medlemmar. Varje medlem måste dock teckna sin egen hemförsäkring.

Föreningens hus har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen, varmvattnet debiteras respektive innehavare relaterat till uppmätt förbrukning. Kostanden redovisar på månadsavin tillsammans med månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1 138 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
455 kr
TV
Det finns tv, bredband samt bredbandstelefoni via Telia s.k. Trippel-Play. Dessa debiteras extra om 216kr/mån och tillkommer på månadsavin som ett obligatorisk tillägg.
Parkering
Föreningen tillhandahåller 61st garageplatser, 850 kr/mån fn. lediga platser, 18 parkeringsplatser 450kr/mån (med motorvärmaruttag), fn. kö. samt 1 mc-plats.

Övrigt

Älvsjö ingår i Stockholms kommun. Här finns stadsdelar som Långbro, Långsjö, Solberga, Örby Slott och Älvsjö villastad. Från Stockholm City tar det tio minuter med pendeltåg till Älvsjö station. Älvsjö har varit befolkat ända sedan 1100-talet. Då byggdes Brännkyrka kyrka, en av de äldsta byggnaderna i Stockholm. På 1500-och 1600-talet fanns här flera stora sätesgårdar som Långbro, Älvsjö och Örby slott som givit namn till respektive stadsdel. Älvsjö villastad började byggas 1908. Det är charmiga kvarter med vackra trähus på relativt stora tomter. Här omges bostäderna av lysande grönska och praktfulla träd. I området finns många goda exempel på de arkitektoniska ideal som rådde i början av seklet. Älvsjö strategiska och perfekta läge gör att många vill bosätta sig just här. Detta bidrar till att stadsdelen förtätas och nu byggs projektet "Älvsjöstaden" med ca 1600 nya, moderna lägenheter. Öster om Älvsjö station ligger Stockholmsmässan, Nordens största mäss- och kongressanläggning. Här har de flesta stockholmare nog varit någon gång och inspirerats av moderna möbler, mumsig mat eller maffiga motorfordon. Här hålls varje år drygt sjuttio mässor och tusentalet konferenser och seminarier. Älvsjö har också nära till vacker natur, Långsjöbadet, Långbro park samt motionsspår.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.