Ljus - Perfekt planerad - Toppskick - Välskött brf

Geijersvägen 21 ½tr, Kungsholmen, Stockholm

Pris & Avgift

3 695 000 kr
2 754 kr / mån

Storlek

2,5 rum och kök
Boarea 59 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Om hörnet från Thorildsplan i en välskött fastighet anno 1939 finner vi detta attraktiva boende. Här möts det bästa av sen klassicism och nutida bekvämlighet. Interiören är elegant och sober med ljusa kulörer samt parkettgolv av vitlaserad ek. Köket har lyfts till en hög standard med goda arbetsytor och plats för ordentligt matbord. Vardagsrummet är ett härligt rum med luftig yta och två stora fönster. Vidare innehar lägenheten ett fräscht helkaklat badrum, rogivande sovrum samt rymlig hall med generös förvaring. Från denna toppentvåa har du lika nära till ett rikt uteliv som till grönska. Trots den centrala adressen ligger bostaden lugnt. Direkt närhet till Fridhemsplan, Lindhagen, Fredhällsklipporna och City, liksom grönskande Rålambshovsparken samt natursköna stråk utmed vackra Norr Mälarstrand. Perfekta kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje (Thorildsplan) och blåa linje (Stadshagen) samt bussar. Välskött förening som äger marken och installerat bergvärme. Möjligt att skapa 3rok, se alternativ planlösning. Välkomna på visning!

Interiör

Inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Från hallen finns ingång till vardagsrum, badrum, kök och sovrum. Hallen har ljusa kulörer, parkettgolv av vitlaserad ek samt tre garderober med överskåp.

Öppet vardagsrum med två stora fönster och utsikt mot innergård. Rummet är väldigt öppet vilket gör det lätt att möblera och skapa ett rum att trivas i. Plats för soffhörna, arbetshörna och diverse möblering. Nyrenoverade ytskikt och vitlaserad ekparkett.

Sovrum med ljusa kulörer, lyxig grå matta på golv och plats för dubbelsäng. Två garderober ger god förvaring. Rogivande och lungt läge. Möjligt att vid behov skapa 3 rok genom att dela av sovrummet, se alternativ planlösning.

Kök med två fönster, matplats och bra arbetsytor. Utrustning som finns är spishäll, ugn, kyl/ frys, diskmaskin samt fläkt. Vitt kakel ovan arbetsbänk av grå laminat.

Badrum med dusch, tvättställ, förvaringsskåp, vädringsfönster och toalett. Kakel och klinker i stilrent utförande.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 695 000 kr som utgångspris
Lgh nr
112
Rum
2,5 rum och kök
Boarea
59 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift
2 754 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten & källarförråd.
Andelstal
2,3695
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
400 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 175kr/mån & hushållsström 225kr/mån.

Byggnad

Byggår
1939
Uppvärmning
Bergvärme
Hiss
Nej
Energideklaration
Energiprestanda 179 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Det finns tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum & källarförråd.

Förening

Namn
Brf Gulsparven
Allmänt:
Bostadsrättsföreningen är en "äkta" förening och består av 48 lägenheter varav 5 lägenheter är hyresrätter (dold tillgång). Föreningen har även 13 lokaler/förråd. Ekonomisk förvaltning sköts av Rådrum och teknisk förvaltning via Driftia. Föreningen godkänner ej juridisk person som köpare. Trappstädning sköts av inhyrd firma. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningen har en stabil ekonomi så någon avgiftshöjning är inte aktuell i dagsläget. Föreningen diskuterar ev. installation av fiber, inget beslut är taget ännu. Fiber är framdraget till respektive hus så det handlar enbart om framdragning till respektive lägenhet. Föreningen har under 2018 upplåtit en hyresrätt till bostadsrätt, försäljningslikviden användes till en extra amortering på lånen med 3 mkr. Föreningens skuld uppgick per den 31 december 2018 till knappt 11,9 mkr.

Utförda renoveringar:
Fastigheten totalrenoverades 2003 inkl. komplett stambyte och takbyte.
Bergvärme installerades 2012.
Stamspolning 2013
Fönsterrenovering av de två husen på Nicandervägen utfördes 2015.
Överlåtelseavgift
1 163 kr
Pantsättningsavg.
465 kr
TV
Kabel-tv via ComHem, debiteras särskilt.
Internet
Bredband via ComHem, debiteras särskilt.
Parkering
Föreningen har tillgång till en garageplats som disponeras av föreningen. Det finns även 11st parkeringsplatser som kostar 1100kr/mån, det står för närvarande 4st i kö. På gatan tillämpas s k boendeparkering, vilket ger tillstånd att parkera kl 09:00-17:00 för 1100 kr/mån, alternativt 75 kr/dygn. Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan