Balkong - Modern arkitektur - Mot gård - Hög standard

Arvid Tydéns Allé 2, 4tr, Västra Skogen, Solna

Pris & Avgift

2 975 000 kr
2 058 kr / mån

Storlek

2 rum och kök
Boarea 38 m²

Såld

Denna bostad är såld
Välkommen till en uppvisning i modern arkitektur - elegant hem med stora fönster, öppna ytor och påkostad interiör. Attraktivt läge i det lyxiga projektet "The Lab" med närhet till både natur och stadsliv. Lägenheten andas hög kvalitet och husets utformning har ägnats stor omsorg. Bostaden är mycket välplanerad - här har inte en kvadratmeter gått till spillo. Vardagsrummet är ett inbjudande sällskapsrum med härlig balkong i soligt söderläge som vetter mot föreningens fina innergård. Köket är stilrent med välutrustad maskinpark och plats för matbord. Ordentligt sovrum som rymmer både säng och förvaring. Det lyxiga badrummet klätt i stilren kakel/klinker har både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner vi en välkomnande hall med garderobsvägg. Unikt boende med tillgång till solterrass på taket, ett relaxområde med spa bad samt även ett ute gym. Här är tanken att man ska kunna använda faciliteterna som en förlängning av själva bostäderna och kunna umgås som man vill, ute som inne! Suveräna kommunikationer tar dig snabbt in till City!

Interiör

Välkomnande entré med säkerhetsdörr, ljusa kulörer och klinkergolv. Tre garderober för avhängning och förvaring.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket och har stort fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Utgång till härlig balkong mot innergården. Rummet har ekparkett och vita väggar.

Påkostat kök med vita köksluckor. Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustningen inkluderar: induktionshäll, ugn, kyl/frys, mikro och diskmaskin. Plats för matbord. Alla vitvaror är från Siemens och går i stilrent rostfritt utförande. Läcker mosaik ovan bänkskiva i vit design.

Sovrum med ekparkett, ljusa kulörer samt stort fönster. Plats för dubbelsäng eller diverse möblering. Två garderober för förvaring.

Helkaklat badrum i högsta klass, helt klätt i kakel/klinker med mönster likt Carrarra marmor. Det är gott om plats och det finns kommod, spegelskåp, toalett, handdukstork och dusch. Lägenheten är även utrustad med tvätt utrustning i form av tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 975 000 kr som utgångspris
Lgh nr
6-1402
Rum
2 rum och kök
Boarea
38 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Balkong med perfekt södeläge mot föreningens innergård!
Avgift
2 058 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten & källarförråd.
Andelstal
0,2629
Årsavgiftsandel
0,26
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
388 kr. Driftkostnaderna inkluderar: Försäkring 150 kr/mån, Hushållsel 175 kr/mån och varmvatten 63 kr/mån.

Byggnad

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Ej utförd, nyproduktion.
Övriga utrymmen:
The Lab har satsat mycket på gemensamhetsutrymmen som en förlängning av själva bostäderna. Här är tanken att man ska kunna umgås som man vill, ute som inne, och de har tänkt mycket på att hitta lösningar som gör det enkelt och trevligt med sociala möten. Bland dessa gemensamhetsutrymmen finns en vacker solterrass på taket, ett relaxområde med spa bad, en stor inbjudande tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett ute gym på gården och två våningars garage. Dessutom inryms två kommersiella lokaler i fastigheten, något som kommer att ge ytterligare liv och rörelse till kvarteret.

Förening

Namn
Brf Laboratoriet
Allmänt:
The Lab består av tre byggnader. Byggnaderna bildar ett bostadskvarter som består av nio trapphus om 266 lägenheter, 3 lokaler samt 1 garage. Byggnaderna har 7-13 våningar. Huset i sig är direkt inspirerat av Asplunds byggnadskonst men med uppdaterade varianter av material och detaljer. På så sätt skapas ett hus som passar in och sticker ut i omgivningen på samma gång. Ekonomsik förvaltning sköts av Ekerö Redovisningsbyrå. Föreningen har ej beslutat om någon avgfitsändring eller renovering av fastigheten. Föreningen kommer att disponera en bilpool.

Avfallshantering:
Hushållssopor slängs i så kallade sopkasuner. Föreningen disponerar 6 stycken, de öppnas med lägenhetsnyckeln.

Barnvagns- och cykelrum:
Barnvagnsrum finns i varje trapphus, cykelrummet ligger i anslutning till cykelverkstaden på hörnet i korsningen Armégatan/Arvid Tydéns Allé. Det finns egen entré från gården och från trapphusen längs med Armégatan.

Tvättstuga:
Föreningen har två tvättstugor, en större på Trubadurvägen 3 och en mindre på Trubadurvägen 1. Båda bokas via appen bokatvättid.se

Takterrassen:
Preliminärt öppnas takterrassen i slutet av april 2017. Den är belägen högst upp i trapphus 8 på Trubadurvägen 3.

Gemensamhetslokalen:
Den gemensamma lokalen ligger i översta planet i anslutning till takterrassen, högst upp i trapphus 8, på Trubadurvägen 3.

Spabadet:
Beräknas öppnas i slutet av april 2017 och är beläget på Trubadurvägen 3.

Varmvatten:
Kostnaden för varmvatten ingår inte i månadsavgiften utan mäts och debiteras individuellt per lägenhet. Varmvattnet bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral.

Garanti:
Garantitiden från SSM är 5 år, med undantag för vitvarorna som har garantitid på 2 år. Garantibesiktning utförs före garantitidens utgång, i regel efter två år.
Överlåtelseavgift
1 120 kr
Pantsättningsavg.
448 kr
Internet
Föreningen har tecknat ett mycket förmånligt gruppavtal med ComHem vilket ger de boende i The Lab marknadens snabbaste bredband. Paketet innehåller 1000/1000 Mbit/s, Digitalt startutbud TV och telefoni Bas. Priset för detta är 210kr/mån och tillkommer på månadsavin. Finns även möjlighet att skräddarsy utbudet av TV efter eget tycke. Kontakt tas då med ComHem:s kundservice.
Parkering
Det finns ca 213 platser till uthyrning i garaget varav sex stycken är platser för dubbelparkering och tio stycken handikapplatser. Uthyrning och administration kommer att skötas av Parkando.

Som folkbokförd i Solna kan man ansöka om boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men man måste komplettera med ett månadsmärke (300kr) eller periodmärke (kvartal 750kr eller 20 kr/dygn. För mer info se www.solna.se

Övrigt

I närområdet har du allt en promenadsträcka bort. Eller cykelsträcka om du föredrar det. Från bad och söndagsstråk vid Ulvsundasjön till sköna joggingturer i Ingentingskogen, god mat vid vattnet i pampas Marina, rejäl shopping i Solna centrum och riktigt stadsliv genom grannliggande Kungsholmen. Dessutom är det enkelt att motionera här, både sommar och vinter. Så tycker du om aktivitet, natur och kultur kan detta mycket väl vara stället för dig. Området bjuder som sagt på ett brett utbud och promenad- och cykelstråk i flera riktningar, men tunnelbanan Västra Skogen ligger också bara 400 meter bort och tar dig på några minuter in till Fridhemsplan eller T-centralen. dessutom trafikerar flera busslinjer området både dag och natt. Och undrar du över service som Apotek och matbutiker? du kan säkert gissa vid det här laget var du har dem. Just det, en kort promenad bort.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.