Exklusiv - Perfekt planerad - Totalarea 40m² - Låg avgift

Frödingsvägen 10, 4tr, Fredhäll, Stockholm

Pris & Avgift

3 400 000 kr
1 959 kr / mån
Visa bud
  • 3 295 000 kr Av budgivare 1, 2017-03-06 19:21:00

Storlek

2 rum och kök
Boarea 34 m²

Såld

Denna bostad är såld
Nyproducerad och exklusiv vindsvåning med utformning i allra högsta klass! Interiören är elegant och sober med ljusa kulörer. Hela våningen har lyfts till hög standard med en stram, stilren design och påkostade material. Detaljer som generös takhöjd, synliga takbjälkar och inbyggt ljudsystem ger en trivsam atmosfär, medans praktiska inslag som välutrustat Italienskt kök samt lyxigt badrum ökar komforten. Materialen är valda med omsorg och består av genomgående ljusa vitpigmenterade trägolv, väggar i kritvitt, kranar i roséguld, kök med finslipad bänkskiva av carraramarmor samt badrum som kombinerats med samma vackra natursten. Lägenheten har ett unikt, lugnt och citynära läge med vattenkanten och badklippor strax utanför porten. Perfekta kommunikationer med några minuters promenad till t-bana och bussar. Vindsvåningen är uppmätt med laser 2016 (SS 21054:2009) och har en totalarea om 40m² varav boarean är 34m². Välkomna på visning!
Nyproduktion
Besök projektets hemsida för aktuell försäljningsstatus och mer information.
Till projektsidan

Interiör

Inbjudande entré och hall med härlig rymd ända upp i nock. Genomgående exklusiva material, synliga takbjälkar och vitlaserat parkettgolv. Ingång till badrum och vardagsrum. Hela vindsvåningen har vattenburen golvvärme, inbyggt ljudsystem från BOSE samt dimbara LED spotlights i tak.

Italienskt kök med stilrena köksluckor och goda arbetsytor. Bänkskiva i carraramarmor och påkostad utrustning från Siemens/Electrolux som inkluderar kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikro, vinkyl samt fläkt.

Rymligt vardagsrum med vitslaerad parkett, infällda spotlights/högtalare och plats för soffdel samt matbord. Takkupa ger bra med ljus till rummet.

Sovrum med plats för en dubbelsäng. Trivsam utformning med full nockhöjd, infällda spotlights, takbjälkar samt stilfullt runt fönster.

Lyxigt badrum i absolut högsta klass! Vackra och påkostade detaljer i roséguld och väggar/golv helt klätt i marmor i två olika nyanser. Utrustningen inkluderar takdusch och kranar från Tapwell, golvvärme, kommod, vägghängd Wc, glasdörrar, handdukstork samt infällda spotlights. Våtrumscertifikat finns utfärdat.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 400 000 kr som utgångspris
Lgh nr
1402
Rum
2 rum och kök
Boarea
34 m²
Biarea
6 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt mätning 2016 (SS 21054:2009)
Avgift
1 959 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten & källarförråd.
Andelstal
3
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
350 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 175kr/mån & hushållsström 175kr/mån.

Byggnad

Byggår
1932
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Energideklaration
Energiprestanda 195 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Det finns källarförråd och tvättstuga.

Förening

Namn
Brf Tapetklistret
Allmänt:
Bostadsrättsföreningen är en "äkta förening" och består av 29 lägenheter, varav 27 upplåts med bostadsrätt och 2 med hyresrätt. Föreningen innehar fastigheten med äganderätt dvs ej tomträtt. Fastigheterna var under verksamhetsåret fullvärdesförsäkrade hos Vardia försäkring. Den ekonomiska förvaltningen har skötts av Storholmen. Trappstädning sköts av städfirma. Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsändring eller större renovering av fastigheten. För mer information se senaste årsredovisningen under fliken dokument.

Nyligen utförda renoveringar:
Komplett stambyte 2015
Byte av yttertak 2016
Överlåtelseavgift
1 120 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
448 kr
Parkering
På gatan tillämpas s k boendeparkering, vilket ger tillstånd att parkera kl 09:00-17:00 för 1100 kr/mån, alternativt 75 kr/dygn. Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Övrigt

AREAMÄTNING:
Boarea: (BOA) 34 m²
Totalarea: BOA + Ej mätvärt utrymme under snedtak: 40 m²
Se bifogat mätprotokoll

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.