Balkong - Toppskick - Utsikt - Attraktivt läge

Fridhemsgatan 13, 5tr, Kungsholmen, Stockholm

Pris & Avgift

3 400 000 kr
1 774 kr / mån

Storlek

1,5 rum och kök
Boarea 33 m²

Såld

Denna bostad är såld
Om hörnet från Fridhemsplan i en vacker fastighet anno 1938 finner vi detta attraktiva boende. Njut av att bo i hjärtat av staden, nära till allt! I lägenheten möts det bästa av funktionalismens byggnadskonst och nutida bekvämlighet. Interiören är elegant och sober med ljusa kulörer. Köket har lyfts till en hög standard med en stram, stilren design och påkostade vitvaror. Vardagsrummet är ett perfekt sällskapsrum med elegant fiskbensparkett och luftig yta. Utgång till stor balkong, där man kan äta frukost i solen och beundra utsikten över Kungshomens takåsar! Även sovrummet är ljust och generöst med plats för ordentlig säng. Vidare finner vi ett stambytt badrum och en hall med god förvaring. Här bor du mitt i pulsen med omedelbar närhet till kultur, butiker och restauranger. Fridhemsplan, S:t Eriksplan och City finns strax utanför porten, liksom grönskande Rålambshovsparken samt natursköna stråk utmed vackra Norr Mälarstrand. Oslagbar kommunikation med tunnelbana (blå och grön linje) samt många busslinjer.

Interiör

Inbjudande entré och hall med goda avhängningsmöjligheter. Det finns två garderober för förvaring och det är ingång till vardagsrum, kök samt badrum. Vacker vitlaserad enstavsparkett i ek leder dig in i lägenheten.

Smakfullt kök med vita moderna köksskåp. Köket har goda arbetsytor och bra förvaring. Utrustning som finns induktionshäll, varmluftsugn, integrerad kyl/frys, diskmaskin och fläkt. Vitlaserad ekparkett även här och klassiskt vitt kakel ovan arbetsbänk.

Härligt vardagsrum med rymd, ljusa färger och genomgående fiskbensparkett. Vardagsrummet är väldigt öppet vilket gör det lätt att möblera och skapa ett rum att trivas i. Utgång till härlig balkong med fantastisk utsikt över närområdet.

Sovrum med vitlaserad ekparkett och plats för en ordentlig säng. Stora fönsterpartier och rogivande utsikt.

Stambytt badrum med klinker på golv och vitt kakel på vägg. Övrig utrustning är badkar, tvättställ och toalett.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 400 000 kr som utgångspris
Lgh nr
154
Rum
1,5 rum och kök
Boarea
33 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Stor balkong med underbar utsikt samt perfekt sydöstläge!
Avgift
1 774 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband 100 Mbit/s & vindsförråd.
Andelstal
2,2681
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
400 kr. Driftkostnaderna inkluderar: Försäkring 150kr/mån & hushållsel 250kr/mån

Byggnad

Byggår
1938
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiprestanda 208 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Det finns vindsförråd, tvättstuga, torkrum, drop-in tvättstuga (obokningsbar) samt cykelrum.

Förening

Namn
Brf Hemmet 9
Allmänt:
Föreningen är en "äkta brf" och äger fastigheten Fridhemsgatan 13 på Kungsholmen i Stockholm. Huset rymmer 44 medlemslägenheter, två hyresrätter samt tre lokaler. Huset ekonomiska förvaltare är Botema Fastighets AB och teknisk förvaltare är BK Fastighetsservice. Föreningens grundinställning är att inte godkänna juridisk person. Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsändring eller större renovering av fastigheten.

Utförda renoveringar:
2000 kontrollmättes lägenhetsytorna,
2001 renoverades våra fönster,
2002 utfördes stambyten, ny tvättstuga,
2003 byttes all el,
2004 renoverades fasaden, balkonger och tak,
2006 renovering av trapphusentré, hiss, nya säkerhetsdörrar, ny ytterport, nya postboxar i entrén, vattenrenare installerades,
2007 målades halva fönsterkarmarna plus fönsterblecken, utförd OVK.
2009 drog vi in fiberbredband i huset (100/100) med hjälp av StockholmStadsnät.
2010 utfördes stambyte av rören i källargolvet (ingick inte i stambyte -02)
2013 renoverades och målades fönster utvändigt
Överlåtelseavgift
1 000 kr
Pantsättningsavg.
445 kr
TV
Kabel-tv via Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet
Bredband via Stockholm stadsnät, uppkoppling 100/100 Mbit/s ingår i månadsavgiften.
Parkering
Parkeringsavgift tas ut vardagar mellan 9-17, övrig tid gratis. Boendeparkering i området kostar 900:-/mån eller 60:-/dygn.

Övrigt

Presenterade uppgifter är grundad på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

Boarea är angiven till 33m² för denna bostad, arean kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen.

Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.