Toppskick - Stor terrass - Hög standard - Egen entré

Forsskålsgatan 13C, Hammarbyhöjden, Stockholm

Pris & Avgift

3 200 000 kr
3 290 kr / mån

Storlek

2 rum och kök
Boarea 47 m²

Såld

Denna bostad är såld
Välkommen till en uppvisning i modern arkitektur - ett luftigt och elegant hem med stor terrass, generösa glaspartier, öppna ytor och påkostad interiör. Att boendet dessutom överraskar med smarta lösningar och hög standard gör den till ett rent nöje att presentera. Den perfekta planlösningen tar tillvara varenda kvadratmeter och skapar trevliga ytor att umgås på. Vardagsrummet är ett formidabelt sällskapsrum med stora fönster samt avskild och lummig utsikt mot grönområde. Den underbara terrassen fungerar som ett extra rum sommartid, plats för matdel, grill samt loungemöbler. Modernt kök med matplats och välutrustad maskinpark. Lägenheten inkluderar vidare ett fräscht badrum, ordentlig sovrum samt förråd med tvättmaskin & torktumlare. Direkt närhet till centrum med service, butiker och restauranger. Suveräna kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden!

Interiör

Välkomna till denna exklusiva lägenhet om 47m² med härlig rymd och perfekt läge. Lägenheten har en underbar uteplats i västläge och en avkopplande utsikt mot grönområde. Njut av närhet till stadens puls och ett flertal trevliga strövområden.

Välkomnande egen entré med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Hallen går i ljusa kulörer och det är ekparkettgolv. God förvaring och säkerhetsdörr är installerad.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket och har stora fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Ekparkett och vattenburen golvvärme även här. Den stora terrassen ger sociala ytor och gör lägenheten mer flexibel med matdel, solplats samt loungedel.

Välutrustat kök med smakfull inredning. Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustningen inkluderar induktionshäll, ugn, kyl/frys, fläkt och integrerad diskmaskin. Plats för matbord.

Helkaklat badrum i högsta klass. Det är gott om plats och det finns kommod, toalett, handdukstork och dusch. Lägenheten är även utrustad med tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare.

Rogivande sovrum med stora glaspartier och mycket god förvaring. Ljusa kulörer, vattenburen golvvärme och parkettgolv. Plats för ordentlig dubbelsäng.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 200 000 kr som utgångspris
Lgh nr
1002
Rum
2 rum och kök
Boarea
47 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Terrass i perfekt västläge! Plats för matdel, grill samt loungemöbler.
Avgift
3 290 kr/mån. I avgiften ingår värme & vatten.
Andelstal
23,5
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
425 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 175 kr/mån & hushållsström 250 kr/mån

Byggnad

Byggår
1942
Hiss
Nej

Förening

Namn
Brf Drönaren 3
Allmänt:
Föreningen äger fastigheterna Drönaren 3-6 och upplåter fyra stycken lägenheter med adress Forsskålsgatan 13 A-D Fastigheterna är ombyggda under 2010-2011, ursprungligt byggår 1942. Föreningen har ej beslutat om några avgiftsändringar. Avgiften sänktes med 10% under förra året. Föreningen har ej beslutat om några renoveringar av fastigheten. Juridisk person godkänns ej. Föreningen är en "äkta" bostadsrättsförening. Delat ägande är ok, minsta ägarandel är dock 10%. Dessa lägenheter är helt nyproducerade 2010/2011. Föreningen bytte i och med renoveringen både stammar och el. Varje lägenhet har även eget ventilationssystem med till & frånluft med återvinning.
Överlåtelseavgift
1 120 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
448 kr
TV
Kabel-Tv via ComHem, debiteras särskilt
Internet
Bredband via ComHem, debiteras särskilt
Parkering
Boendeparkering på närliggande gator.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.