Exklusiv design - Enorm balkong - Hotellkänsla - Påkostad

Tulegatan 18, 3tr, Sundbyberg, Sundbyberg

Pris & Avgift

3 300 000 kr
2 690 kr / mån
Visa bud
  • 3 300 000 kr Av budgivare 1, 2016-06-13 08:49:49

Storlek

2 rum och kök
Boarea 49 m²

Såld

Denna bostad är såld
Välkommen till en uppvisning i modern arkitektur - ett helt unikt hem med stora fönster, öppna ytor och påkostad interiör. De exklusivt designade Tuletornen erbjuder verkligen allt du kan önska! Att boendet dessutom överraskar med smarta lösningar och stor loungebalkong gör den till ett rent nöje att presentera. Balkongen fungerar som ett extra rum sommartid och löper längs med hela lägenheten. Bostadens hjärta är det trivsamma köket med social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har generösa arbetsytor, förstklassiga vitvaror och plats för ordentligt matsalsbord. Lägenheten rymmer vidare en inbjudande hall och sovrum med gott om förvaringsutrymmen. Lyxigt badrum med golvvärme och tvättutrustning. Mycket trevligt område med parker, affärer och service direkt runt hörnet. Helt suveräna kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden!

Interiör

Välkomnande entré och hall med god förvaring. Lägenheten går i ljusa kulörer och det är genomgående vitlaserad samt mattlackad ekparkett. Infällda spotlights och säkerhetsdörr är installerad.

Vardagsrummet är väldigt öppet och har stora fönsterpartier och helglasad balkongdörr som ger bra med ljus till lägenheten. Just denna öppenhet kombinerat med moderna detaljer gör detta boende till något att verkligen trivas i. Den stora loungebalkongen gör lägenheten mer flexibel med matdel samt solplats. Trivsam belysning och viss del är även inglasad.

Påkostat kök från Vedum med smakfull inredning. Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustning som finns är spishäll, ugn, kyl/frys, fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin. Plats för rejält matbord. Exklusiv arbetsbänk/stänkskydd i vacker Carrarramarmor och vitvarorna kommer från Siemens.

Sovrum med stor klädkammare och härlig rymd. Smarta lösningar och plats för rejäl dubbelsäng eller diverse möblering. Helglasad dörr och generösa fönster, utgång till den härliga balkongen. Klädkammaren har flexibel och praktisk inredning från Elfa.

Helkaklat badrum i allra högsta klass! Det finns tvättställ, toalett, dusch, golvvärme, infällda spotlights och handdukstork. Badrummet är även utrustat med helt integrerad tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk i stilfull Carrarramarmor

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 300 000 kr som utgångspris
Lgh nr
01302
Rum
2 rum och kök
Boarea
49 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Enorm balkong som löper längs med hela lägenheten. Trall på golv och delvis inglasad.
Avgift
2 690 kr/mån. I avgiften ingår värme & vatten.
Andelstal
1,038
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
400 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 150 kr/mån & hushållsström 250 kr/mån

Byggnad

Byggår
2014-2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energideklaration ej utförd då fastigheten är nybyggd.
Övriga utrymmen:
Det finns barnvagnsrum samt lägenhetsförråd till 4:or

Förening

Namn
Brf Kristallen 1
Allmänt:
Föreningen är en"äkta brf" och består av 90 bostadslägenheter samt 2 lokaler. Föreningen innehar marken med äganderätt. Fastighetens har ej beslutat om någon renovering av fastigheten eller ändring av avgiften.

För mer information besök gärna Tuletornens hemsida alt föreningens egna hemsida i länkarna här nedan till höger.
Överlåtelseavgift
1 108 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
443 kr
TV
Kabel-TV via Com Hem, debiteras enskilt.
Internet
Bredband väljs via iTux öppna fibernät.
Parkering
Föreningen har tillgång till 70 garageplatser. Finns fn ca 25 lediga platser i huset och kostar 950 kr/månad för medlemmar. Smidigt med hiss direkt upp till lobbyn. Boendeparkering i Sundbyberg kostar annars 300kr/mån.

Övrigt

Gillar ni att bo i en småstad men med direkt närhet till storstad, då är Sundbyberg helt rätt! Här finns en perfekt mix av puls och natur. I centrala Sundbyberg hittar man flera parker och kring Igelbäcken och Marabouparken ligger ett naturreservat. En vattennära promenad kan man ta runt Lötsjön eller längs med Bällstaviken, som sträcker sig hela vägen in till Stockholm. Det mesta man behöver finns på plats i Sundbyberg. För den som bor här är gångavstånd en självklarhet. Hundratals butiker, restauranger och serviceinrättningar ligger spridda utmed smågatorna kring tågstationen. Perfekta kommunikationer med T-bana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och ett antal busslinjer. På ca 10 minuter är du inne vid Stockholms central.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.