Snabblänkar

Projekt BG10

Information

Modern design - Terrass - Påkostad interiör - Idylliskt område

Stureby, Avmätarvägen 1A-F

Pris
6 950 000 - 7 450 000 kr

Avgift
3 965 kr/mån
Antal rum
5 R.O.K.

Boarea
110 m²
Tillträde
Inflyttning klar

Nästa visning
Slutsålt

Moderna och miljöanpassade trähus i hållbar skandinavisk design. Idylliskt läge i attraktiva villakvarter. Här bor man mitt i en grönskande villastad bara tio minuter från Söder. De parhus vi presenterar här ligger mitt i hjärtat av Stureby, högt och fritt med vidsträckt vy över hela stadsdelen. Tre stycken två- och en halvvånings bostadsrättsparhus kommer att uppföras, lagda på tomten så att du som boende har utsikt men minimal insyn från grannen och med privata terrasser. Husen är ritade av HOWS och arkitekturen är modern och stilfull, med grånade träpanelsfasader, stora fönsterpartier samt en sober inredning skapad av Christian Halleröd Design. Materialen är av högsta tänkbara kvalitet och kommer från leverantörer som Kährs, Duravit m fl: genomgående ljusa vitpigmenterade trägolv i mattlackat utförande, väggar i kritvitt, sidenmatta snickerier i ljust varmgrått med fönsterkarmar i en mörkt grafitgrå nyans, kök med finslipad belyst natursten ovan diskbänk och ljusa, välinredda badrum som bägge har matta klinkergolv som kombinerats med ljusgrå natursten.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

0760-120030
peter@esthlm.se

Presentation
Intresseanmälan

Fakta

  • Projektnamn:BG10
  • Status:Slutsålt
  • Bostadstyp:Bostadsrättsparhus
  • Byggbolag:Hows
  • Antal bostäder:6
  • Pris:6 950 000 - 7 450 000 kr
  • Antal rum:5
  • Boarea (BOA):110 kvm

Omgivning

  • Områdesbeskrivning:Med sina grönskande lummiga blomsterfyllda tomter, lätta kuperade terräng och välhållna 20-talshus blandat med modernare arkitektur känns Stureby verkligen som en klassisk trädgårdsstad. Nu är den i förvandling men utan att charmen försvinner. Generationsväxlingen de senaste åren har nämligen gjort att området fått nytt liv. Trettio procent av stadsdelens cirka 6 500 invånare är under 24 år, drygt 54 procent mellan 24 och 64 år så här finns alltså både gott om barnfamiljer men även mer blandade åldersgrupper.
  • Service och kommunikationer:På Avmätarvägen bor du lugnt och rofyllt men har nära till precis allt Stureby/Enskede kan erbjuda. En liten bit bort ligger BEA ICA Kvantum, en stor välsorterad livsmedelsaffär. På gångavstånd ligger ett antal bra skolor och flera förskolor. I en radie av en kilometer hittar du också en mängd utmärkta restauranger, allt från pizzor, thaimat och sushi för avhämtning till mysiga kvarterskrogar. I närheten av husen ligger välbesökta Hemskogen, gränsen mot Enskedefältet som sedan binds samman med Svedmyraskogen med joggingspår, pulkabacke och stigar som slingrar sig genom terrängen. Det är också smidigt att cykla in till city - på drygt tjugo minuter via cykelvägarna trampar du över broarna till Söder och Gamla Stan. Även perfekta kommunikationer med under 10 minuters promenad till Svedmyra T-banestation som snabbt tar dig var du vill i staden.

Länkar

Bilder

Visa som