Snabblänkar

Projekt Löftesvägen

Information

Trädgårdsradhus - Återvändsgata - Påkostat - Idylliskt område

Sollentuna, Löftesvägen 8

Pris
6 490 000 - 7 000 000 kr

Avgift
4 177 kr/mån
Antal rum
6 R.O.K.

Boarea
163.3 m²
Tillträde
Juli 2021

Nästa visning
Slutsålt

Sollentuna är en vidsträckt kommun som rymmer allt från flerfamiljshus till stora, gammeldags villor med spröjs och snickarglädje. Och så ny arkitektur, gedigen och samtidigt igenkännbar. Som här, fem tilltagna radhus med ett formspråk som för tankarna till engelska trädgårdsstäder. Längst in på en återvändsgata kommer de att placeras fint in i det omgivande villakvarteret där klassiska trähus samsas med tegelhus, trädgårdarna är grönskande och alltihop visar ursprunget från 1910 talet och framåt. Passande därför att radhusen är rejält murade, av hög kvalitet och putsade i milda nyanser av terracotta. De är på hela 163 kvadratmeter, fördelade på tre plan, med flera sällskapsytor, minst fyra sovrum, gott om garderober och tre badrum/wc, där ett är kombinerat med tvättstuga. Hög finish in i minsta detalj och kvalitetsmaterial. Entréplanet, med badrum, öppnar upp mot ljuset från allrum och kök i semiöppen planlösning. Här finns gott om svängrum för matplats och ett sällskapsrum, som vetter ut mot terrassen. En snygg trappa leder upp till plan två med ytterligare ett allrum, balkong, två sovrum och badrum med badkar. Plan tre har två rejält tilltagna sovrum, två klädkammare och en wc. Till varje hus hör två parkeringsplatser samt förråd. Bostadsrättsförening med genomtänkt kalkyl. Utanför väntar utomhusliv, med grillning på terrassen eller kanske en promenad ut i den idylliska grönområdet som angränsar till husen. Varmt välkomna till Löftesvägen!

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

0760-120030
peter@esthlm.se

Presentation
Intresseanmälan

Bostäder

Tabellen kan scrollas i sidled.
 • Lgh
  Rum
  Area
  Avgift
  Pris
  Info
  Status
 • 1
  6 R.O.K.
  163.3 m²
  4 177 kr
   
   
  Såld
 • 2
  6 R.O.K.
  163.3 m²
  4 177 kr
   
   
  Såld
 • 3
  6 R.O.K.
  163.3 m²
  4 177 kr
   
   
  Såld
 • 4
  6 R.O.K.
  163.3 m²
  4 177 kr
   
   
  Såld
 • 5
  6 R.O.K.
  163.3 m²
  4 177 kr
   
   
  Såld
Tabellen kan scrollas i sidled.

Fakta

 • Projektnamn:Löftesvägen
 • Status:Slutsålt
 • Bostadstyp:Radhus bostadsrätt
 • Byggbolag:Strand Fastigheter
 • Antal bostäder:5
 • Pris:6 490 000 - 7 000 000 kr
 • Antal rum:6
 • Boarea (BOA):163.3 kvm

Omgivning

 • Områdesbeskrivning:Sollentuna som boplats har gamla anor. Som så många andra kranskommuner tog den dock befolkningsmässigt fart vid förrförra sekelskiftet, då ett antal av de forna gårdarna styckades upp sin mark. På så vis har Sollentuna Vuxit organiskt och omfattar många olika decennier. Just Tureberg/Töjnan växte fram från 1910 talet och framåt, då man började sälja tomter för villabebyggelse. Inspirationen kom från populära trädgårdsstäder utanför Stockholm där tanken var att få grönska och frisk luft. Närheten till tågstationen Tureberg, som Sollentuna station hette då, var lockande. Nu har det blivit till det stora köpcentret Sollentuna centrum, där pendeltåg går in till Stockholm city på en kvart liksom till Södertälje, Nynäshamn, Arlanda och Uppsala. Anslutning upp på E4:an är, trots lugnet, bara några minuter bort. Buss, mot stationen och skolor, finns på fem tio minuters promenadavstånd. Cykelvägar korsar överallt i stadsdelen och det finns upplysta motionsspår liksom utomhusgym runt knuten från radhusen. Tio minuter bort ligger Sollentunavallen, med ishallar, fotbollsplaner och annan utomhusidrott. Bortanför Edsbergs slott ligger simhallen och i Edsviken finns även anordnad badplats, o m man inte hellre besöker någon av insjöarna. Nära i området ligger ett flertal förskolor, både kommunala och fristående. Hösten 2020 öppnar dessutom nya Töjnaskolan, med idrottshall och klasser från förskola upp till F 9.

Övrigt

 • Säljinfo: SÄLJPROCESS:
  Radhusen inklusive tomt tillhör bostadsrätten och markeras på översiktskartan, säljs till utgångspris vilket betyder att det kan förekomma budgivning. Nästa steg är att teckna förhandsavtal, då också förskottsinsats om 10% erläggs inom 10 dagar. När den Ekonomiska planen är registrerad tecknas slutligen upplåtelseavtal. Slutbetalningen om 90% betalas via faktura till anvisat konto senast tillträdesdagen, dvs när radhusen är färdigbyggda, slutbesiktade och inflyttningsklara.

  BILDER/RITNINGAR:
  De renderade bilderna som presenteras på hemsidan är endast illustrativa. Se bofaktablad för korrekt utformning av bostäderna. Gavelradhusen har EJ fönster på gavlarna.

Bilder

Visa som