Snabblänkar

Projekt Nälstabacken

Information

Modernt och påkostat - bo i gröna Nälsta

Nälsta, Stamdikesvägen 6-10 A-C

Pris
1 790 000 - 3 990 000 kr

Avgift
1 882 - 4 668 kr/mån
Antal rum
1 - 4 R.O.K.

Boarea
22 - 93.5 m²
Tillträde
Från mars 2019

Nästa visning
Slutsålt

Att smyga in nya hus bland befintlig bebyggelse är en skicklig konst. Så kommer det att bli med de tre eleganta bostadsrättsparhus och dito tre studiohus som kommer att uppföras mitt i Nälsta. Med närhet till natur, bad i Mälaren, kommunikationer och all tänkbar service kan placeringen inte bli bättre. Parhusens arkitektur är stramt klassisk, med burspråksutsnitt som blir en fin blinkning till områdets karaktär av trädgårdsvillor. Den milda färgsättningen ger en fin kontrast till den omgivande grönskan. Entrén, med klinkergolv, öppnar upp med vy bort mot det ljusa köket och vardagsrummet. I hallen finns ett av de helkaklade badrum och tvättstugedel med bänkskiva. Köket ligger i öppen planlösning med utrustning och inredning av mycket hög finish, gott om förvaringsutrymmen och plats för matsalsdel. Vardagsrummet har flera fönster och glasade dörrar ut mot altandel. En ektrappa upp ligger sedan tre rejäla sovrum, ytterligare ett badrum med dusch och en stor klädkammare. Genomgående ligger ekparkett och man har satsat på kvalitetsinredning med bl a Vedumkök & maskiner från Siemens. Plats för bil samt eget förråd hör till varje parhus. Samma gedigna kvalitet och fina arkitektur håller de tre studiohusen, så smart inredda med välinredd köksdel, allrum med gott om svängrum för säng och annan möblering och badrum att de känns långt större än sina kvadratmeter. Välkommen till trädgårdsstaden!

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

0760-120030
peter@esthlm.se

Presentation
Intresseanmälan

Fakta

 • Projektnamn:Nälstabacken
 • Status:Slutsålt
 • Bostadstyp:Bostadsrättsparhus & Studiohus
 • Byggbolag:Vårgårdahus
 • Antal bostäder:9
 • Pris:1 790 000 - 3 990 000 kr
 • Antal rum:1 - 4
 • Boarea (BOA):22 - 93.5 kvm
 • Tomtbeskrivning:Altanerna är upplåten mark: Parhus 17,5 m² & Studiohus 18,9 m²

Omgivning

 • Områdesbeskrivning:Att promenera kring i Nälsta är som att befinna sig en grönskande, uppvuxen trädgård. Och faktum är att det är en förhållandevis ung förort med urgamla anor från vikingatiden. Här har bebyggelsen sedan harmoniskt tillåtits växa fram under olika epoker sedan 1920-talet. Det är inte så konstigt att människor lockats av den närliggande Mälaren sedan urminnes tider. Var man än är i Nälsta är det nämligen lätt att promenera eller ta cykeln till Kanaanbadet eller någon av de andra vikarna. Eller, om vintern när isen håller, ge sig ut på den frusna sjön. Naturen är utanför knuten och här finns också upplysta motionsspår och utomhusgym för stora såväl som små. För barnfamiljen kan vara värt att notera att det i området finns flera förskolor med kort kötid liksom grundskolor samt närmaste gymnasium i Blackeberg.
 • Service och kommunikationer:Centralt placerat mellan Vällingby och Spånga har man sedan, genom lummiga villaområden, nära till ett stort välsorterat shoppingcenter med affärer, restauranger och samhällsservice eller, åt andra hållet, mysiga småaffärer och ett centrum med kontinental känsla. Gott om kommunikationer att välja på. Buss, T-bana eller pendeltåg är alla lika lätta att nå. Den spänstige kan faktiskt ta cykeln in till Stockholms city, det finns cykelbanor hela vägen.

Länkar

Bilder

Visa som