Snabblänkar

Projekt Moravägen 3

Information

Landa i ett modernt boende i Saltsjö-Boo!

Saltsjö-Boo, Moravägen 3 A-I

Pris
2 495 000 - 4 990 000 kr

Avgift
1 778 - 4 930 kr/mån
Antal rum
3 - 6 R.O.K.

Boarea
43.6 - 123.8 m²
Tillträde
Från mars 2020

Nästa visning
Kontakta mäklaren

Husen byggs av välkända Derome/A-hus Professional, vilket borgar för kvalitet och generösa garantier! Att köpa en nyproducerad bostad ska vara enkelt, kul och tryggt! Att öka sin livskvalitet är en dröm för många. Men man vill helst vara nära pulsen i stan men ändå känna frid när man väl når hemmets lugna vrå. Saltsjö-Boo är på så vis perfekt: snabbt in till city men lika gärna friluftsliv i innerskärgården. Arkitekter kan sina saker när det gäller nybyggnad i uppvuxen miljö. Inte minst här, på tomt intill lugn återvändsgata, där man placerar tre bostadsrättsparhus om 123,8 kvm per lägenhet och tre studiohus om 43,6 kvm. Husen blir ett fint komplement till omgivningen, placerade så att man, på de väl tilltagna och mot grannen avskärmade altanerna, kan avnjuta frukost eller middag och följa solens gång på himlen. Stilmässigt är husen modernt klassiska, med stående väggpanel i ljusa toner och gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Parhusen har en välkomnande entréhall som öppnar upp mot ljuset i vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns gott om utrymme för sällskapsmöbler och stor matplats. Nedre plan har också ett sovrum samt badrum med välinredd tvättstugedel. En stilren trätrappa leder upp till det övre planet, med allrum, tre rejält tilltagna sovrum och ytterligare ett badrum. Studiohusen har allrum med kök och utgång till altan samt badrum. Plan två rymmer ett allrum och sovrum i bra storlek. Genomgående för samtliga hus är mycket hög kvalitet på standardinredning, bl a ekgolv från Kährs och vitvaror från Siemens. Egna val självklara, bl a braskamin. Förråd hör till varje boende liksom parkeringsplats. Välkomna att andas ut i Saltsjö-Boo!

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

0760-120030
peter@esthlm.se

Presentation
Intresseanmälan

Bostäder

Tabellen kan scrollas i sidled.
 • Lgh
  Rum
  Area
  Avgift
  Pris
  Info
  Status
 • 1
  6 R.O.K.
  123.8 m²
  4 930 kr
   
   
  Såld
 • 2
  6 R.O.K.
  123.8 m²
  4 930 kr
  4 990 000 kr
  Till salu
 • 3
  3 R.O.K.
  43.6 m²
  1 778 kr
   
   
  Såld
 • 4
  6 R.O.K.
  123.8 m²
  4 930 kr
   
   
  Såld
 • 5
  6 R.O.K.
  123.8 m²
  4 930 kr
  4 990 000 kr
  Till salu
 • 6
  3 R.O.K.
  43.6 m²
  1 778 kr
  2 490 000 kr
  Till salu
 • 7
  6 R.O.K.
  123.8 m²
  4 930 kr
   
   
  Såld
 • 8
  6 R.O.K.
  123.8 m²
  4 930 kr
   
   
  Såld
 • 9
  3 R.O.K.
  43.6 m²
  1 778 kr
   
   
  Såld
Tabellen kan scrollas i sidled.

Fakta

 • Projektnamn:Moravägen 3
 • Status:Försäljning pågår
 • Bostadstyp:Bostadsrättsparhus & Studiohus
 • Byggbolag:Derome/A-Hus Professional
 • Antal bostäder:9
 • Pris:2 495 000 - 4 990 000 kr
 • Antal rum:3 - 6
 • Boarea (BOA):43.6 - 123.8 kvm

Omgivning

 • Områdesbeskrivning:Det mesta i Stockholm och dess närhet vilar på gammal historisk grund. Saltsjö-Boo är inget undantag. I mitten av 1500-talet fick amiralen Jacob Bagge Boo och Lännersta gård som tack för trogen tjänst. Markerna styckades sedan upp i början av 1900-talet och en för tiden så klassisk villastad växte långsamt fram. Som det beskrevs i reklamen: ”sällsynt vacker, på en gång både storslagen och leende”. Även om tiden gått så stämmer det fortfarande in på detta lummiga, välplanerade område med harmoniskt framvuxen villabebyggelse från 1920-talet och framåt. Närheten till både skog och hav är en attraktion i sig. Och det är ett närmast perfekt läge på de hus vi presenterar här. Längst in på återvändsgatan kommer de att ligga, fint insmugna och formmässigt ett stilrent komplement till de omgivande villorna. I närheten finns slingrande promenadvägar, skogsområden där du kan vandra, plocka bär och svamp liksom naturreservat för friluftsliv. En kort cykeltur och du når Kocktorpssjön för morgondoppet om somrarna och på tio minuter cyklar du ner till Boobadet, beläget vid Stäket med vy mot Baggensfjärden. Inget dumt sätt att börja eller avsluta sin dag med.
 • Service och kommunikationer:I närområdet finns flera välsorterade livsmedelsbutiker liksom Björknäs centrum. Storhandling gör många i Nacka Forum men närmare shopping finns i mindre och välsorterade Orminge centrum, med systembolag, klädaffärer, livsmedel, apotek, bibliotek och annan service. Saltsjö-Boo, som tillhör Nacka kommun, har många förskolor att välja mellan liksom bra grund- och gymnasieskolor, samtliga på cykel- eller kort bilavstånd från Moravägen. Goda kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden!

Övrigt

 • Säljinfo: Parhusen och studiohusen, inklusive uteplats vars mark tillhör bostadsrätten och markeras på karta, säljs till fast pris vilket betyder att det inte förekommer budgivning. Den köpare som först bestämmer sig får köpa bostaden till det utannonserade priset. Det är först till kvarn som gäller! Nästa steg är att teckna förhandsavtal, då också förskottsinsatsen om 10% erläggs inom 1 vecka efter tecknat avtal. Slutbetalningen om 90% betalas sedan via faktura till anvisat konto senast tillträdesdagen, dvs när parhusen/studiohusen är färdigbyggda, slutbesiktade och inflyttningsklara. Juridisk person kan beviljas medlemskap i föreningen dock max tre lägenheter. Alla medlemmar har förmånligt rätt att uthyra sin lägenhet i andra hand.

Bilder

Visa som