Högst upp - Stor balkong - Attraktivt läge - Välskött brf

Täppgränd 113, 3tr, Enskededalen, Stockholm

Pris & Avgift

3 995 000 kr
4 787 kr / mån
Visa bud
  • 3 995 000 kr Av budgivare 1, 2018-08-09 13:55:00

Storlek

4 rum och kök
Boarea 103 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Välkomna till denna perfekt planerade fyra i idylliska Enskededalen vilket är en av de tidiga, klassiska villaförorterna. Området kännetecknas av välhållna 20-talshus blandat med modernare arkitektur. Läget kan knappast vara bättre, några minuters promenad till Sandsborgs t-banestation med knappa tio minuter till Söder! Med andra ord direkt närhet till City, men med alla fördelar av ett bekvämt, rofyllt boende. Nära skola, dagis, parker, natur och livsmedelsaffär. Detta är verkligen en första klassens lägenhet när det gäller bekvämlighet såväl som utformning. Interiören är sober med ljusa ytor och vackra parkettgolv. Den genomgående planlösningen med generösa rum ger en luftig känsla. Vardagsrummet har stora fönster vilket ger härligt ljus till lägenheten. Köket har en trivsam karaktär, moderna vitvaror och plats för matbord. Också sovrummen är generösa med plats för både säng och skrivbord. Lyxigt och nyrenoverat badrum/wc i smakfull design. Här bor du med ett perfekt läge nära service och restauranger, samtidigt har du nära till naturens lugn en kort promenad bort. Suveräna kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden. Välkomna på visning!

Interiör

Inbjudande entré via den stora balkongen som vetter mot föreningens trivsamma innergård. Balkongen har soligt söderläge. Här finns plats för matdel, grill samt loungemöbler.

Hall med goda avhängningsmöjligheter och parkettgolv. Det är ingång till kök, vardagsrum, sovrum och badrum/wc. Det finns generös förvaring i form av garderobersvägg med skjutdörrar.

Smakfullt kök med plats för rejält matbord. Köket har goda arbetsytor, bra förvaring, öppna ytor och stort fönster. Utrustning som finns är spis, ugn, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt fläkt. Praktisk klinker på golv.

Härligt vardagsrum med rymd, tapetserade väggar och parkettgolv. Vardagsrummet är väldigt öppet vilket gör det lätt att möblera och skapa ett rum att trivas i.

Tre bra sovrum med plats för ordentlig säng och diverse möblering. Stor klädkammare finns intill sovrummet. Ljusa väggar och parkettgolv.

Nyrenoverat och lyxigt badrum med kakel/klinker samt mosaik. Utrustningen inkluderar badkar, tvättställ, toalett, handdukstork, golvvärme, spegelskåp och duschvägg i glas. Badrummet är även utrustat med torktumlare, tvättmaskin och arbetsbänk. God förvaring med överskåp samt förvaringsskåp direkt till höger. Lägenheten har även ett extra wc med ingång från hallen. Den är renoverad i samma fina stil som badrummet och är utrustad med toalett, tvättställ och spegelskåp.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 995 000 kr som utgångspris
Lgh nr
11054
Rum
4 rum och kök
Boarea
103 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Stor balkong i soligt söderläge!
Avgift
4 787 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten & förråd.
Andelstal
1,3539
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
400 kr. Driftskostnaderna inkluderar försäkring 175kr/mån och hushållsel 225kr/mån

Byggnad

Byggår
1982
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiklass E, energiprestanda 120 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Tvättstuga, cykelförråd, föreningslokal samt trivsam innergård.

Förening

Namn
Videgården 1
Allmänt:
Föreningen bildades 2011 och består av 109 st lägenheter varav 89 är upplåtna med bostadsrätt och 20 med hyresrätt (dold tillgång). Föreningen har en lokal som används som möteslokal. Föreningen äger marken och är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen planerar att höja avgifterna med 1-2% under kommande år. När det kommer till renoveringar är det något de jobbar med löpande. Föreningens mål är att bekosta renoveringar utan extra lån eller större avgiftshöjningar än ovan nämnda. Föreningen har också 20 hyreslägenheter som säljs vart efter de blir lediga vilket ger bra kapital till kassan.

För mer information se årsredovisningen samt föreningens hemsida: www.videgarden1.se
Överlåtelseavgift
1 138 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
455 kr
TV
Kabel-Tv och bredband via ComHem, debiteras särskilt.
Parkering
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Men det finns närliggande P-hus via Stockholm parkering. På gatan tillämpas boendeparkering.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan