Attraktivt läge - Gavel - Två balkonger - Modern arkitektur

Sonja Kovalevskys Gata 2, 7tr, Hagastaden, Stockholm

Pris & Avgift

7 350 000 kr
4 127 kr / mån

Storlek

3 rum och kök
Boarea 81 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Bli först att flytta in i denna nyproducerade 3:a, lägenheten säljs på ritning och tillträde är 4 september 2018. Detta är verkligen en första klassens lägenhet när det gäller bekvämlighet såväl som läge. Interiören är sober och elegant med ljusa ytor där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Att boendet dessutom överraskar med smarta lösningar, två balkonger och hög standard gör den till ett rent nöje att presentera. Brf Hagaterrassen är platsen för dig som har höga krav och som inte vill kompromissa, varken med din livskvalitet eller med kvaliteten på ditt boende. Bostadens hjärta är det välutrustade köket. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror och öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten rymmer vidare två sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Det lyxiga badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Helt perfekt läge med innerstadens puls direkt utanför dörren. Hagaparken finns en kort promenad bort med möjlighet till diverse aktiviteter såsom tennis, kajak och vintertid långfärdsskridskor. Suveräna kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden!

Interiör

Välkomnande entré med avhängningsmöjligheter, garderob och städskåp, genomgående målade innerväggar. Entrén har grå klinker 30cm x 30cm samt vitpigmenterad ekparkett vidare in. Utgång till lägenhetens ena balkong. Generell rumshöjd ca 2,60 m. Nedsänkta tak i bad/WC samt vid eventuella inklädnader i tak.

Vardagsrum i gavelläge med stora fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Målade väggar samt golv likt ovan. Golven från Boen, Concerto 3-stav vitpigmenterad ek. Utgång till balkong med soligt söderläge.

Stilrent kök från Marbodal med luckor Arkitekt, kritvita med pushfunktion på överskåp och handtag på underskåp. Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustning som finns är induktionshäll, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt inbyggnadsugn. Samtliga vitvaror från välkända Siemens, helintegrerade och rostfritt utförande. Lyxig arbetsbänk av grå stenkomposit med diskbänk Intra Linea. Köksblandare från Hansgrohe och stänkskydd av vitt stående kakel 30cm x 60cm.

Två generösa sovrum med plats för dubbelsäng eller diverse möblering. Sovrummen har väggar och golv likt ovan. Garderober från Marbodal, lucka Aspekt vit, rostfria beslag stående 4cm.

Badrum med vitt blankt kakel 20cm x 25cm som sätts i halvförband & grå klinker 15cm x 15cm. Duschvägg från INR - Linc Angel, kommod Aspen, duschset, tvättställ- och duschblandare från Hansgrohe. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vit arbetsbänk i laminat och två väggskåp från Marbodal Aspekt Vit. Hylla i kalksten ovan inbyggd WC.

Övrigt:
Innerdörrar Jeld-Wen, Easy M9, 9x21 dm, Vit, Trä.

Fina tillval för totalt: 25 400 kr. Se gärna bifogad inredningslista under fliken dokument för exakt information.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
7 350 000 kr som utgångspris
Lgh nr
4-1703
Rum
3 rum och kök
Boarea
81 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Två balkonger, en i öst- och en i söderläge! Se bofaktablad för exakta väderstreck.
Avgift
4 127 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten & lägenhetsförråd.
Andelstal
0,5462
Årsavgiftsandel
0,5489
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
685 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 200kr/mån, varmvatten 290 kr/mån och hushållsström 195 kr/mån. Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften.

Byggnad

Byggår
2018/2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Övriga utrymmen:
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsrum, takterrass och gemensamhetslokal. På östra hustaket finns den gemensam takterrassen. Terrassen består av planteringar, plats för umgänge och grillning. Gemensamhetslokalen har kök och WC. Det finns även två tvättstugor, en i varje huskropp.

I bostaden finns källsorteringsmöjligheter. Föreningen är ansluten till Hagastadens gemensamma sopsugsanläggning. I sopsugen sorteras restavfall, matavfall och returpapper. Resterande sorteras i två källsorteringsrum som är gemensamma för båda husen.

Alla lägenheter har förrådsutrymme i källarvåningarna.

Förening

Namn
Brf Hagaterrassen 1
Allmänt:
Brf Hagaterrassen 1 består av två byggnader med åtta trappuppgångar om totalt 205 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 10 lokaler för uthyrning samt stort garage. Uppvärmning sker via fjärrvärme och med vattenburet system. Delat ägande godkänns. Juridisk person godkänns ej som köpare. För mer information se www.veidekke.se eller ekonomisk planen som registrerades av Bolagsverket 2018-01-03.
Överlåtelseavgift
1 138 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
455 kr
Internet
Föreningen kommer vara kollektivt ansluten till abonnemang för bredband och fiber kommer vara indraget i huset. Kostnaden är 275 kr/mån och är en obligatorisk avgift som tillkommer separat på månadsavin.
Parkering
Det kommer att finnas 72-74 garageplatser, varav 10 platser med möjlighet till laddning av el/elhybridbil. Fördelning av platser sker efter lägenhetsstorlek, där 4-5 rok har förtur (max en plats/lägenhet). I mån av plats fördelas platserna därefter via intresseanmälan och turordning. Hyresavtalet tecknas separat med föreningen. Föreningen är ansluten till en bilpool i området. På gatan tillämpas s k boendeparkering, vilket ger tillstånd att parkera kl 09:00-19:00 för 1100 kr/mån, alternativt 75 kr/dygn. Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Övrigt

HAGSTADEN:
Området blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Här bildar bostäder och arbetsplatser en urban och tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Hagastaden förenas med storstadspuls men också tid för avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. Direkt utanför dörren, mitt i det sjudande vimlet, bjuder nya Norra Stationsparken in till en skön paus. Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt ena och Hagaparken med Brunnsviken åt andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här stannar du kanske till för en middag på väg hem från jobbet, eller strosar runt med en kaffe på helgen. På kort avstånd ligger engelskinspirerade Hagaparken, belägen vid Brunnsvikens västra strand. Promenera bland sagolika omgivningar, fika på något av caféerna, eller ta en helgbrunch i de magnifika Koppartälten. Sommartid är området ett solbadande mecka. Att ta sig till Hagaparken från Hagastaden är en enkel historia, via gångstråk som utformas enligt kommunens stadsplanering.

KOMMUNIKATIONER
Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. Åk enkelt både söderut och norrut via Odenplan och T-centralens nya stationer. Citybanan öppnade sommaren 2017. I Hagastaden tillkommer den nya gula tunnelbanelinjen som går mellan Odenplan och Arenastaden. I dagsläget går även många busslinjer genom området. Promenadavstånd till Odenplan och S:t Eriksplans med all sin service och kommunikation.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan