Fastighet för utveckling och förädling!

Moravägen 3 - Projekt!, Saltsjö-Boo, Nacka

Pris & Avgift

9 500 000 kr

Storlek

5 rum och kök
Boarea 120 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
TILLFÄLLE för den som söker projekt för utveckling och förädling! Fastigheten har en tomtarea om 2400 kvm vilket gör det möjligt att enligt detaljplan stycka den i tre tomter om 800 kvm vardera. Den som driver projektet kan själv välja om man vill bygga friliggande villor med äganderätt alternativt parhus i bostadsrättsform. Bifogat finns avstyckningsförslag samt även förslag på bostadsrättsförening med 9 enheter vilket ger 3 parhus och 3 Studiohus/Attefallshus. Tomten är högt belägen på lugn återvändsgata i attraktivt villaområde. Idag finns på fastigheten en enplansvilla från 1966 med installerad bergvärme, area om 120 + 41 kvm, rivningslov är utfärdat av kommunen. Närområdet ger ett högkvalitativt boende med mycket natur och skärgård men ändå med närhet till Stockholms city. Kommunikationerna är väl utbyggda med snabbussar till Slussen. Bra service och shopping med Orminge centrum och Nacka Forum i närområdet. Trevliga promenadstråk, flertalet badplatser och båtplatser. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och frågor. Lantmäteriförrättning avseende avstyckningen är påbörjad och lantmätare utsedd.

Fakta

Typ
Friliggande villa
Pris
9 500 000 kr som utgångspris
Rum
5 rum och kök
Boarea
120 m²
Biarea
41 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
Tomtarea 2 400 m² (friköpt).
Taxeringsvärde
3 939 000 kr

Byggnad

Byggår
1966
Uppvärmning:
Bergvärme
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan