Påkostad - Perfekt planerad - Mot gård - Välskött brf

Norrtullsgatan 38, Vasastan, Stockholm

Pris & Avgift

3 200 000 kr
2 252 kr / mån

Storlek

2 rum och kök
Boarea 41 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Välkomna till denna moderna och nyrenoverade lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt! Detta är verkligen en första klassens tvåa när det gäller bekvämlighet såväl som funktion. Interiören är sober med ljusa ytor, vitlaserade ekgolv och luftig takhöjd. Vardagsrummet är ett inbjudande sällskapsrum med två fönster mot den lummiga innergården. Rummet rymmer både soffhörna samt matsalsbord. Köket är stilrent och välutrustat, perfekt för den som gillar att laga mat. Här går köksinredningen i vitt och vitvarorna har rostfri design. Ordentligt sovrum som rymmer dubbelsäng och har garderobsvägg med skjutdörrar. Vidare finner du ett stambytt och fräscht badrum samt en hall med god förvaring. Här bor du med ett perfekt läge - mitt i pulsen nära Odenplan, City och Stureplan. Samtidigt har du nära till naturens lugn då Vanadislunden och Hagaparken finns en kort promenad bort med möjlighet till diverse aktiviteter såsom tennis, kajak och vintertid långfärdsskridskor. Suveräna kommunikationer med T-bana, buss eller nya Citybanan som tar dig snabbt var du vill i staden. Välkomna på visning!

Interiör

Entré och hall med goda avhängningsmöjligheter. Ingång till vardagsrum samt badrum. Två garderober och säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten har genomgående golv av vitlaserad ek.

Vardagsrum med två fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Rummet är väldisponerat vilket gör det lätt att möblera och skapa ett rum att trivas i.

Välutrustat kök med vita stilrena köksluckor. Köket har goda arbetsytor och bra förvaring. Utrustning som finns är spishäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys och fläkt. Läcker mosaik ovan arbetsbänk.

Sovrum med stort fönster och plats för en ordentlig dubbelsäng. Garderobsvägg med skjutdörrar som rymmer det mesta i form av kläder och förvaring.

Lyxigt renoverat och stambytt badrum från 2013 med klinker på golv samt kakel på vägg. Övrig utrustning är duschhörna, handdukstork, tvättställ och toalett. Förberett för tvättmaskin.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 200 000 kr som utgångspris
Lgh nr
100561
Rum
2 rum och kök
Boarea
41 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift
2 252 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd & kabel-tv (basutbud).
Andelstal
1,2623
Årsavgiftsandel
1,044
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
375 kr. Driftskostnaderna inkluderar försäkring 175kr/mån och hushållsel 200kr/mån

Byggnad

Byggår
1939
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiprestanda 243 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Det finns tvättstuga, cykelförråd samt källar- och vindsförråd. Föreningen har även en fin innergård med utemöbler och grill.

Förening

Namn
Brf Getingen 6
Allmänt:
Föreningen bildades 2007 och består av 111 st lägenheter fördelade på två byggnader, varav 13 lägenheter och 3 lokaler upplåtes med hyresrätt (dold tillgång). Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen godkänner delat ägande, exempelvis förälder tillsammans med barn. Föreningen har inga avgiftsändringar beslutade. Avgiften höjdes med 5 % 1 juli 2017. Föreningen planerar att genomföra en försäljning av vindarna samt renovering av fasad, balkonger och installera bergvärme.

Utförda renoveringar:
VA-stambyte inkl. badrumsrenovering 2012-2013
Ny energisnål belysning i trapphus samt vind 2012
Byte fjärrvärmeundercentral 2013
Trapphusen målades 2013
Fönster byttes 2014
Nya säkerhetsdörrar 2015
Installation av nya digitala postboxar 2015
Nya stängsel och grindar 2016
Installation av fiber 2017
Överlåtelseavgift
1 120 kr
Pantsättningsavg.
448 kr
TV
Kabel-Tv via ComHem, grundutbudet ingår i avgiften.
Internet
Bredband via ComHem, debiteras särskilt. Fiber från Alltele håller för närvarande på att installeras i fastigheten. Gruppanslutning och uppkoppling på hela 1Gb/s, kostnaden blir 150kr/mån vilket kommer att tillkomma på månadsavin from 1 jan 2018.
Parkering
På gatan tillämpas s k boendeparkering, vilket ger tillstånd att parkera kl 09:00-17:00 för 1100 kr/mån, alternativt 75 kr/dygn. Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Övrigt

NÄROMRÅDE
Perfekt läge med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer vid Odenplan, S:t Eriksplan och City. Mycket bra kommunikationer med buss precis utanför porten, nya Citybanan samt T-bana vid Odenplan. Motions - och natursugna finner även Hagaparkens grönområde samt badplatserna vid Brunnsviken inom nära räckhåll.

INFORMATION:
Presenterade uppgifter är grundad på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan