Townhouse - Stor terrass - Perfekt planerad - Unikt boende

Evenemangsgatan 6, 8tr, Arenastaden, Solna

Pris & Avgift

6 495 000 kr
5 193 kr / mån

Storlek

5 rum och kök
Boarea 125 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Välkommen till en uppvisning i modern arkitektur - ett unikt och elegant townhouse på taket av Mall of Scandinavia. Bostaden disponeras i två etage med stora fönster, öppna ytor och påkostad interiör. Att boendet dessutom överraskar med smarta lösningar och stor terrass om 18 m² gör den till ett rent nöje att presentera. Terrassen har perfekt sydvästläge och fungerar som ett extra rum sommartid med plats för matdel och loungemöbler. Bostadens hjärta är det rymliga vardagsrummet med social och öppen lösning mot köket. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror och generösa arbetsytor. Lägenheten rymmer vidare tre fina sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Två lyxiga badrum med badkar/dusch samt det övre är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Idag finns ett allrum på övre plan men vid behov skapas enkelt fyra sovrum. Ta bara hissen ner och du finner all tänkbar service, evenemang och shopping i världsklass. Suveräna kommunikationer med T-bana och nya Citybanan som tar dig till Odenplan på ca 5 min. Avgift inklusive värme, vatten, digital-TV och bredband 700 Mbit/s. Stabil förening med nyligen sänkta avgifter!

Interiör

Radhuset har en välkomnande entré och hall med goda avhängningsmöjligheter. Ljusa kulörer, parkettgolv och vidare in två garderober samt trapp till övre plan. Ingång till kök, badrum och vardagsrum. Säkerhetsdörr är installerad. Förvaring/arbetsplats under trappa.

Stilfullt kök från Vedum med stora rena arbetsytor och bra förvaring. Utrustning som finns är induktionshäll, helintegrerad köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn samt varmluftsugn. Klassiskt vitt kakel ovan arbetsbänk. Parkettgolv och fönster mot framsidan, plats för matbord. Vitvaror från Electrolux i rostfri design.

Vardagsrummet är ett trivsamt sällskapsrum med mycket ljus via stora fönsterpartier och glasad dörr ut mot terrassen. Plats för soffgrupp och diverse möblemang. Terrassen har perfekt sydvästläge vilket ger sol hela dagen/kvällen. Plats för matdel, grill samt loungemöbler. Det finns även ett förråd ute på terrassen som är 2 m².

Helkaklat badrum i högsta klass. Det är gott om plats och det finns kommod, spegel med infälld belysning, toalett, handdukstork och badkar.

ÖVRE PLAN:
Tre bra sovrum med parkettgolv, ljusa kulörer och fönster i olika väderstreck. God förvaring med garderob i varje sovrum samt även två klädkammare i den övre hallen.

Allrum med modernt fönsterparti och plats för soffdel samt tv-hörna. För den som behöver ett fjärde sovrum så går det enkelt att skapa det i detta rum.

Påkostat badrum klätt i kakel och klinker. Utrustningen inkluderar dusch, toalett, spegelskåp med belysning samt kommod. Badrummet är även utrustat med tvätt utrustning i form av tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux) och en rejäl arbetsbänk samt överskåp.

Fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
6 495 000 kr som utgångspris
Lgh nr
1802
Rum
5 rum och kök
Boarea
125 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Underbar trädeckad terrass om 18 m². Denna area är upplåten mark dvs. den tillhör endast aktuell lägenhet. Perfekt sydvästläge med sol hela dagen/kvällen.
Avgift
5 193 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband 700 Mbit/s.
Andelstal
1,90578
Årsavgiftsandel
1,91
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
500 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 200 kr/mån & hushållsström 300 kr/mån. Dessa kostnader varierar utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
2014
Hiss
Ja
Övriga utrymmen:
Det finns finns cykelförråd, sopsortering och barnvagnsrum på gatuplan i varje port. Det finns även en gemensam takterrass med lekplats för de små.

Förening

Namn
Brf Stjärnkikaren
Allmänt:
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 68 bostadslägenheter varav 28 radhus, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen köpte fastigheten 2014 och äger fastigheten (3D-fastighet). Då fastigheten är nybyggd finns för närvarande inga renoveringar planerade men man ser över säkerheten i cykelrummet. Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsändring, avgiften sänktes med 35% 1 april 2017. Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare. Delat ägande är ok.
Överlåtelseavgift
1 135 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
455 kr
TV
Föreningen är ansluten till digital-TV (kanalpaket lagom 18 kanaler) och bredband (700 Mbit/s) via Telia , ingår i avgfiten.
Parkering
Som folkbokförd i Solna kan man ansöka om boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men man måste komplettera med ett månadsmärke (300kr) eller periodmärke (kvartal 750kr eller 20 kr/dygn. För mer info se www.solna.se. Det finns även 850 garageplatser i Arenagaraget på Evenemangsgatan 32, Man kan välja på dygnet runt plats som kostar 1873 kr/mån eller korttidsparkering för 936 kr/månad, kl. 16-09 och helger. Parkeringarna sköts av Parkman och nås på 08-734 90 00 eller info@parkman.nu

Övrigt

NÄROMRÅDE
Arenastaden har etablerat sig som en av Stockholms mest spännande och attraktiva stadsdelar. All tänkbar service med shopping, caféer och restauranger hittar man i närområdet. Så även bussar, tunnelbana och pendeltåg som tar dig snabbt vart du vill. Granne med Sveriges nationalarena "Friends Arena" och Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingdestination. Det är också den mest spännande, med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt. För de som gillar natur och vackra promenadstråk så ligger även Råstasjön precis utanför dörren, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan