Balkong om 18m² - Söderläge - Påkostad - Modern arkitektur

Siloplatsen 4, vån 20, Kvarnholmen, Nacka

Pris & Avgift

5 450 000 kr
3 740 kr / mån

Storlek

3 rum och kök
Boarea 68 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Det här är bostaden för dig som har höga krav och som inte vill kompromissa med detaljer eller läge! Bli först att flytta in i denna nyproducerade 3:a på våning 20, lägenheten säljs på ritning och beräknad tillträdesdag är 19 mars 2018. Genomgående hög standard och husets utformning har ägnats stor omsorg. Den generösa balkongen är verkligen ett extra rum sommartid, ställ bara upp dörren och ät alla måltider ute i soligt söderläge. Med sitt höga läge är det vidsträckt utsikt över Globen, Hammarbybacken och Svindersviken. Bostadens hjärta är det välutrustade köket. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror, arbetsbänk i läcker grå kompositsten och öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten rymmer vidare två sovrum och hall med gott om förvaringsutrymmen. Det lyxiga badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Kvarnholmen har ett attraktivt läge vid Stockholms inlopp med utsikt mot staden, Djurgården och skärgården. Goda kommunikationer med buss till Slussen under kvarten och med bil går det förstås ännu snabbare. Pendelbåten når Nybrokajen på omkring 20 minuter.

Interiör

Välkomnande entré med god förvaring, vitmålade väggar i kulör NCS S 0502-Y. Klinker 30cm x 30cm mörkgrå med antracit fog. Skjutdörrsgarderob Mirro Opal, med 2st dörrar melaminfyllning "Betong" och 2st med spegelglas.

Vardagsrummet är väldigt öppet med stora fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Vitmålade väggar samt golv likt ovan. Golven från Tarkett, Shade Ek, evening grey. Den stora balkongen har perfekt söderläge.

Stilrent kök från Vedum med luckor Annica, vita med pushfunktion. Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustning som finns är induktionshäll (flexinduction), integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt inbyggnadsugn (pyrolysfunktion). Samtliga vitvaror från välkända Siemens i rostfritt utförande. Inbyggd spiskåpa från Franke med rostfri front. Lyxig arbetsbänk av kompositsten 30 mm Piatra grey, med planlimmad diskho Intra frame. Köksblandare från Tapwell och stänkskydd cement silver med grå fog, 60cm x 60cm.

Två generösa sovrum med plats för dubbelsäng eller diverse möblering. Sovrummen har kulörer och golv likt ovan. Garderob från Vedum, lucka Maja vit, handtag matt krom i sovrummet med utgång mot balkongen och skjutdörrsgarderob Mirro Opal, med melaminfyllning "Betong" i det andra.

Badrum med kakel & klinker 30cm x 30cm (15cm x15cm i dusch) mörkgrå med antracit fog. Duschvägg från IDO med klarglas, tvättställspaket Vedum, tvättställsblandare Tapwell, Takduschpaket TVM 7200-160 edition 2 samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vit arbetsbänk i laminat med rak kant och förvaringsskåp från Vedum Maja vit med Push-funktion. Elektrisk golvvärme och ledbelysning i tak samt spegelnisch.

Övrigt:
Fabriksmålad sockel i kulör NCS S 0502
Innerdörr Addera vit med ram, Dooria
Tryckdimmer till infälld ledbelysning i KPR/Hall

Påkostad lägenhet med tillval för totalt: 94 600kr

Se gärna bifogad inredningslista under fliken dokument för exakt information.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
5 450 000 kr som utgångspris
Lgh nr
22004
Rum
3 rum och kök
Boarea
68 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Stor balkong om 18m² i perfekt söderläge! Vidsträckt utsikt över närområdet och Svindersviken.
Avgift
3 740 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, digital TV, IP-telefoni och bredband.
Andelstal
0,70335
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
425 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 175 kr/mån och hushållsström 250 kr/mån. Dessa kostnader kan variera utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
2017/2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Nyproduktion så ej aktuellt.
Övriga utrymmen:
Det finns cykelrum, lägenhetsförråd, källsortering och barnvagnsrum. Föreningen kommer även högst upp i tornet att ha en inglasad lounge med bastu och relax för alla medlemmar. Relaxavdelningen kommer att ha panaoramautsikt över Stockholms inlopp och stad.

Förening

Namn
Brf Silouette
Allmänt:
Byggnaden består av tre punkthus med tre trappuppgångar om totalt 130 lägenheter. Det finns 111 garageplatser som ingår i en gemensamhetsanläggning. Uppvärmning sker via fjärrvärme och med vattenburet system. Utöver bostäder kommer brf Silouette att inrymma garage i tre plan, cykelrum, lägenhetsförråd, källsortering och barnvagnsrum. Föreningen kommer även högst upp i tornet att ha en inglasad lounge med bastu och relax för alla medlemmar.
TV
Föreningen är ansluten till Telia Triple Play, ingår i avgiften.
Parkering
Det kommer att finnas garage i tre plan med 111 platser. Kostnad 1150 kr/mån, platser finns ledigt. Hiss går bekvämt från garaget och rakt upp till lägenhetens våningsplan.

Info om övrig parkering på Kvarnholmen:
http://www.kvarnholmen.com/nyheter/nytt-om-parkering-pa-kvarnholmen/

Övrigt

NÄROMRÅDET:
Kvarnholmen har ett centralt läge vid Stockholms inlopp med utsikt mot staden, Djurgården och skärgården. Vattenläget kommer även att tas till vara med den planerande småbåtshamnen vid Svindersviken. Öster om Stockholm Lighthouse breder ett lummigt grönområde ut sig med naturupplevelser, promenadstråk och lekparker. På Kvarnholmen finns det gott om kommunikationsmöjligheter. Bussen tar dig till Slussen under kvarten och med bil går det förstås ännu snabbare. Pendelbåten når Nybrokajen på omkring 20 minuter. På det nya Kvarnholmen blir den gamla spisbrödsfabriken närservicens hjärta. Lokalerna byggs om för att rymma närservice, livsmedelsaffärer och vård. På Kvarnholmen växer ett område fram med restauranger kring kajkanten, service och skola. Via den nya Svindersviksbron som förenar Kvarnholmen med centrala Nacka tar du dig till Nacka Forum på några minuter. I "Stockholm Lighthouse" bor du inte bara i en bostad utöver det vanliga utan i ett landmärke vid Stockholms inlopp. Huset med sin spännande karaktär och moderna arkitektur förmedlar en del av framtiden för området men återspeglar också dess historia. Du befinner dig på Kvarnholmen, stadsdelen på gränsen mellan Stockholm och Nacka. Här erbjuds du både frihet och möjlighet i stadsnära skärgårdsmiljö.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan