Modern arkitektur - Gavel - Perfekt läge - Entrébalkong

Gamla Enköpingsvägen 152, 4tr, Ursvik, Sundbyberg

Pris & Avgift

2 590 000 kr
3 231 kr / mån

Storlek

3 rum och kök
Boarea 55 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Välkomna till denna moderna och helt nyproducerade lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt! Lägenheten andas hög kvalitet och husets utformning har ägnats stor omsorg. Bostaden är välplanerad och har ett mycket fördelaktigt gavelläge med fri utsikt över närområdet. Vardagsrummet är ett inbjudande sällskapsrum med två stora fönster och öppen planlösning. Köket är stilrent med välutrustad maskinpark och plats för ordentligt matbord. Två bra och rogivande sovrum mot innergård/gavel med plats för säng samt god förvaring. Lyxigt badrum med kakel och klinker i neutrala kulörer från välkända Höganäs. Badrummet är även utrustat med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner vi en hall med utgång till södervänd entrébalkong där du kan njuta av solen hela dagen. Sittbänk i trä och med ett platsbyggt bord för kaffekoppen. Perfekt läge i expansiva Ursvik med närhet till både natur och stadsliv. Suveräna kommunikationer tar dig snabbt in till City. Snabbt tillträde möjligt! Välkomna på visning!
Alla bilderPlanlösningDelaTweet

Interiör

Välkomnande ingång via södervänd entrébalkong med platsbyggd sittbänk och ett litet bord. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar i vit kulör NCS 0502-Y. Säkerhetsdörr är installerad. Samtliga innerdörrar är släta och vita samt golven är av mattlackad 3-stavsparkett i ek. Dörrhandtag i matt krom och fönsterbrädor i mörk natursten. Grå klinker från Höganäs i hall 197x197mm.

Vardagsrum och kök tillsammans i modern och öppen planlösning. Två stora fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Välutrustat kök från Vedum med vita köksluckor (Maja, 16mm MDF-board med svagt rundad kant). Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustning som finns är induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i rostfritt utförande från Electrolux. Integrerad diskmaskin, kyl/frys (automatisk avfrostning) också från Electrolux. Helintegrerad spiskåpa från LGG. Stilrent vitt matt kakel 25x33cm ovan laminatskiva 30mm (Vedum, Ice Quarstone). Plats för ordentligt matbord.

Två bra sovrum med ekparkett, ljusa kulörer samt fönster mot gård/gavel. Plats för säng, förvaring eller diverse möblering. Det större sovrummet har skjutdörrsgarderob från Elfa (vitlackerad aluminiumprofil).

Helkaklat badrum i högsta klass, vitt blankt liggande kakel 20 cm x 40 cm på vägg samt grå klinker 10 cm x 10cm på golv. Kakel och klinker från Höganäs. Spegelskåp från Vedum och tvättställ från IFÖ. Övrig utrustning är toalett (IFÖ), dusch (Två invikbara raka väggar, 80x90cm, IFÖ), eluppvärmd handdukstork (PAX), golvvärme, duschset och blandare från Grohe. Tvättutrustning i form av tvättmaskin (7kg) och torktumlare (7kg) från Elektrolux.

Tillval för 31.100kr:
-Vägg och dörr för att skapa 2 sovrum.
-Komfortgolvvärme badrum.
-Kyl/frys Elextrolux A++ (högerhängd).
-Klinker hall, Höganäs grå.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 590 000 kr som utgångspris
Lgh nr
36
Rum
3 rum och kök
Boarea
55 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Södervänd entrébalkong där du kan njuta av solen hela dagen. Sittbänk i trä med ett bord för kaffekoppen.
Avgift
3 231 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten & källarförråd.
Andelstal
1,9992
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
545 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 175 kr/mån, hushållsel 220 kr/mån och varmvatten 150 kr/mån.

Byggnad

Byggår
2016/2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Nyproduktion, så ej aktuellt.
Övriga utrymmen:
I föreningen kommer det att finnas ett styrelserum med pentry, garage, cykelställ, bänk för cykelservice, grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar samt rullstolar. Innergården kommer att samnyttjas med småhusen i kvarteret. På kvarterets innergård kommer det att finnas cykelställ, lekplats, samlingsplatser, sandlåda och ett utegym.

Förening

Namn
Brf Fanfaren
Allmänt:
När Kod Arkitekter fick uppdraget att rita brf Fanfaren åt HSB var utgångspunkten att rita smarta och yteffektiva smålägenheter i den framväxande stadsdelen, en boendetyp som hittills saknats i Ursvik! Resultatet är en femvåningsbyggnad med 59 lägenheter som kopplas samman med en karaktäristisk entrébalkong mot gatan. Byggnaden ligger i anslutning till en generös gemensam innergård med stora gräsytor, vackra planteringar, utomhusgym och lekplats. En mötesplats för hela kvarteret. HSB brf Fanfaren är medlem i HSB Stockholm.

Lägenhetsfördelning:
1 rok 34,5 kvm 10 st
1 rok 44 kvm 4 st
2 rok 44,5 kvm 35 st
2 rok 55 kvm 9 st
2 rok 64 kvm 1 st

UPPVÄRMNING OCH VENTILATION
Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system. Förvärmd och filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.

KALL- OCH VARMVATTEN
Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

ELINSTALLATION
Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps
in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet.

SOPHANTERING
Hushållssopor kastas i sopsugsnedkast placerade på gården. Inne på gården nära trapphus A finns ett återvinningsrum för källsortering av övriga sopfraktioner.
TV
Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 204 kr per månad. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas
av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.
Parkering
Garage med 12 parkeringsplatser finns under huset och nås med hiss direkt från trapphus A. Preliminär garagehyra är ca 1200 kr/månad. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan


Kostnadsfri värdering