Toppskick - Påkostad - Modern - Balkong

Norrtullsgatan 38, 1tr, Vasastan, Stockholm

Pris & Avgift

3 795 000 kr
2 917 kr / mån

Storlek

2,5 rum och kök
Boarea 53 m²

Visningar

Sön 25 mars 13:15-14:00
Öppen visning - Välkommen!
Välkomna till denna moderna och helt nyproducerade lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt! De ljusa, luftiga ytorna i kombination med en nyrenoverad fräschör gör detta till en exceptionellt attraktiv bostad. Detaljer som vackert parkettgolv, stora fönsterpartier, infällda spotlights och hög standard ger en trivsam atmosfär. Vardagsrummet är ett inbjudande sällskapsrum med öppen planlösning mot köket och utgång via halvrum till balkong. Kök från HTH med påkostade vitvaror och generös förvaring. Sovrummet rymmer både dubbelsäng och garderobsvägg. Lyxigt badrum med golvvärme, klätt i kakel och klinker. Designen är genomgående stilrent modern. Här bor du med ett perfekt läge - mitt i pulsen nära Odenplan och City. Samtidigt har du nära till naturens lugn då Vanadislunden och Hagaparken finns en kort promenad bort med möjlighet till diverse aktiviteter såsom tennis, kajak och vintertid långfärdsskridskor. Suveräna kommunikationer med T-bana, buss eller nya Citybanan som tar dig snabbt var du vill i staden. Lägenheten säljs på uppdrag av brf Getingen 6 så köpeskillingen går förmånligt till den egna föreningen. Välkomna på visning!

Interiör

Lägenheten är nyproducerad och badrummet gjordes vid stambytet 2013. Genomgående vita väggar och vackra mattlackade parkettgolv. Infällda spotlights i kök.

Möblerbar och välkomnande hall med plats för klädförvaring samt ingång till sovrum, kök och badrum. Säkerhetsdörr är installerad.

Härligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger bra med ljus till lägenheten. Rummet är väldigt öppet vilket gör det lätt att möblera och skapa ett rum att trivas i. Ingång till halvrum som kan användas efter eget behov; arbetsrum, barnrum, matsal eller varför inte bibliotek. Utgång till balkong med kvällssol dvs väst. Möjligt att helt avgränsa rummet och sätta in skjutdörr för den som önskar den funktionen.

Stilrent kök från HTH med öppen planlösning mot vardagsrummet. Praktisk köksö som möjliggör socialt umgänge under matlagning. Vita luckor och lådfronter. Bra arbetsytor och förvaring. Vit helgjuten arbetsbänk med underlimmad diskho. Utrustningen inkluderar fläkt, ugn, spishäll, diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Vitvarorna kommer från välkända Siemens. Plats för matbord.

Sovrum med stort fönsterparti och plats för en ordentlig dubbelsäng. Plats för flertalet garderober/garderobsvägg.

Exklusivt och stambytt badrum, klätt i kakel och klinker. Utrustningen inkluderar takdusch, glasdörrar, golvvärme, wc, handdukstork samt kommod.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 795 000 kr som utgångspris
Lgh nr
50100131
Rum
2,5 rum och kök
Boarea
53 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt mätning & förening
Balkong
Balkong i västläge!
Avgift
2 917 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd & kabel-tv (basutbud).
Andelstal
1,69
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
400 kr. Driftskostnaderna inkluderar försäkring 175kr/mån och hushållsel 225kr/mån. Dessa kostnader kan variera utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
1939
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiprestanda 258 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Tvättstuga, cykelförråd samt källar- och vindsförråd. Föreningen har även en stor gård med utemöbler och grill.

Förening

Namn
Brf Getingen 6
Allmänt:
Föreningen bildades 2007 och består av 111 st lägenheter fördelade på två byggnader, varav 13 lägenheter och 3 lokaler upplåtes med hyresrätt (dold tillgång). Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen godkänner delat ägande, exempelvis förälder tillsammans med barn. Föreningen har inga avgiftsändringar beslutade. Föreningen planerar att genomföra en försäljning av vindarna samt renovering av fasad, balkonger och installera bergvärme.

Utförda renoveringar:
VA-stambyte inkl. badrumsrenovering 2012-2013
Ny energisnål belysning i trapphus samt vind 2012
Byte fjärrvärmeundercentral 2013
Trapphusen målades 2013
Fönster byttes 2014
Nya säkerhetsdörrar 2015
Installation av nya digitala postboxar 2015
Nya stängsel och grindar 2016
Installation av fiber 2017
Överlåtelseavgift
1 113 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
445 kr
TV
Kabel-Tv via ComHem, grundutbudet ingår i avgiften.
Internet
Fiber från Alltele finns installerat i fastigheten. Gruppanslutning och uppkoppling på hela 1Gb/s, Kostnaden för detta är 150 kr/mån och är en obligatorisk avgift som tillkommer separat på månadsavin.
Parkering
På gatan tillämpas s k boendeparkering, vilket ger tillstånd att parkera kl 09:00-19:00 för 1100 kr/mån, alternativt 75 kr/dygn. Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Övrigt

NÄROMRÅDE
Perfekt läge med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer vid Odenplan, S:t Eriksplan och City. Mycket bra kommunikationer med buss precis utanför porten, nya Citybanan samt T-bana vid S:t Eriksplan. Motions - och natursugna finner även Hagaparkens grönområde samt badplatserna vid Brunnsviken inom nära räckhåll.

INFORMATION:
Presenterade uppgifter är grundad på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

Visningar

  • Sön 25 mars 13:15-14:00

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan