Två balkonger - Påkostad - Perfekt planerad - Högst upp

Norrtullsgatan 32, 5tr, Vasastan, Stockholm

Pris & Avgift

5 100 000 kr
2 878 kr / mån

Storlek

2,5 rum och kök
Boarea 52,4 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Välkomna till denna moderna och topprenoverade lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt! De ljusa, luftiga ytorna i kombination med en stilren inredning och nyrenoverad fräschör gör detta till en exceptionellt attraktiv bostad. Detaljer som stora fönsterpartier, två balkonger, utsikt och hög standard ger en trivsam atmosfär. Vardagsrummet är ett inbjudande sällskapsrum med öppen planlösning mot köket. Köket är fint renoverat med moderna vitvaror och arbetsbänk av ljusgrå kvarts. Sovrummet rymmer dubbelsäng och har flertalet garderober. Ingång till arbetsrum, gästrum eller den extra funktion man nu behöver i vardagen. Badrummet är fräscht och stambytt, har spotlights samt tvättutrustning. Designen är stilrent modern med kranar och takdusch från Tapwell. Här bor du med ett perfekt läge - mitt i pulsen nära Odenplan, City och Stureplan. Samtidigt har du nära till naturens lugn då Vanadislunden och Hagaparken finns en kort promenad bort. Suveräna kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden.
Alla bilderPlanlösningDelaTweet

Interiör

Lägenheten är övergripande renoverad 2015-2016, badrummet samt köket gjordes vid stambytet 2013. Genomgående påkostade material och parkettgolv i ek.

Välkomnande hall med god plats för klädförvaring i form av garderob med skjutdörrar. Ingång till vardagsrum och badrum. Säkerhetsdörr är installerad.

Vardagsrum med stort fönsterparti som ger bra med ljus till lägenheten. Rummet är väldigt öppet vilket gör det lätt att möblera och skapa ett rum att trivas i. Utgång till härlig balkong i perfekt sydvästläge.

Stilrent och renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vita luckor och lådfronter. Exklusiv arbetsbänk i ljusgrå kvarts samt detaljer i rostfritt/krom. Utrustningen inkluderar vidare: fläkt, ugn, spishäll samt integrerad kyl/ frys.

Sovrum med stort fönster och plats för en ordentlig dubbelsäng. Flertalet garderober som rymmer det mesta i form av kläder och förvaring. Ingång till rum som kan användas efter eget behov; arbetsrum, barnrum eller varför inte bibliotek. Väggar i en mörkare kulör samt laminatgolv. Utgång till stor balkong med kvällssol dvs väst. Praktisk skjutdörr avgränsar rummen.

Lyxigt badrum klätt i kakel och klinker. Takdusch, wc, handdukstork samt tvättställ. Badrummet är även utrustat med arbetsbänk och tvättmaskin. Kranar och takdusch från välkända Tapwell.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
5 100 000 kr som utgångspris
Lgh nr
205111
Rum
2,5 rum och kök
Boarea
52,4 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Två balkonger! En i söder- och en i västläge så sol hela eftermiddagen/kvällen.
Avgift
2 878 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd & kabel-tv (basutbud).
Andelstal
1,61342
Årsavgiftsandel
1,35
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
425 kr. Driftskostnaderna inkluderar försäkring 175kr/mån och hushållsel 250kr/mån

Byggnad

Byggår
1939
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiprestanda 243 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Tvättstuga, cykelförråd samt källar- och vindsförråd. Föreningen har även en stor gård med utemöbler och grill.

Förening

Namn
Brf Getingen 6
Allmänt:
Föreningen bildades 2007 och består av 111 st lägenheter fördelade på två byggnader, varav 13 lägenheter och 3 lokaler upplåtes med hyresrätt (dold tillgång). Fastigheten förvärvades 2012. Föreningen godkänner delat ägande, exempelvis förälder tillsammans med barn. Föreningen har inga avgiftsändringar beslutade. Avgiften höjdes med 5 % 1 juli 2017. Föreningen planerar att genomföra en försäljning av vindarna, vilket skulle innebära bra kapital till föreningen. Det planeras även att dra in fiber samt renovering av fasad och balkonger.

Utförda renoveringar:
VA-stambyte inkl. badrumsrenovering 2012-2013
Ny energisnål belysning i trapphus samt vind 2012
Byte fjärrvärmeundercentral 2013
Trapphusen målades 2013
Fönster byttes 2014
Nya säkerhetsdörrar 2015
Installation av nya digitala postboxar 2015
Nya stängsel och grindar 2016
Överlåtelseavgift
1 120 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
448 kr
TV
Kabel-Tv via ComHem, grundutbudet ingår i avgiften.
Internet
Bredband via ComHem, debiteras särskilt.
Parkering
På gatan tillämpas s k boendeparkering, vilket ger tillstånd att parkera kl 09:00-17:00 för 900 kr/mån, alternativt 60 kr/dygn. Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Övrigt

NÄROMRÅDE
Perfekt läge med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer vid Odenplan, S:t Eriksplan och City. Mycket bra kommunikationer med buss precis utanför porten samt T-bana vid Odenplan. Motions - och natursugna finner även Hagaparkens grönområde samt badplatserna vid Brunnsviken inom nära räckhåll.

INFORMATION:
Presenterade uppgifter är grundad på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt.

Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan


Kostnadsfri värdering